De Juwelen Experience

De Juwelen Experience

Het vriendelijke en vakkundige team van LTL is helemaal klaar om jou te adviseren over dé ring voor de belangrijkste dag van je leven. Ga je je verloven of trouwen dan is deze Rotterdamse snoepwinkel the place to be. Ze zoeken niet alleen schitterende juwelen op internationale beurzen voor jou uit, maar ze ontwerpen en maken ook die speciale/bijzondere ring voor jouw droomdag.


The Experience

Het voorjaar, waarin de zon meer gaat schijnen en de bloemen weer bloeien is de tijd van het jaar dat er veel aanzoeken gedaan worden. En daar hoort natuurlijk een ring bij. En niet zomaar een ring maar natuurlijk DE ring. Want dit is de ring voor de rest van jullie leven. En dan begint de zoektocht. Bij LTL kunnen ze je alles vertellen, wat je wilt weten. Je kunt kiezen voor een ring uit de vaste collectie die ze hebben maar ook hebben ze bij LTL hun eigen unieke verlovings- en trouwringen collectie ontworpen. En mocht je het daar niet tussen vinden, geen probleem, dan gaat het juwelen team speciaal samen met jou een ring naar jouw eigen smaak ontwerpen. Zodat de gepersonaliseerde ring een waar symbool van jullie dromen en liefde wordt.

De ring kan bijvoorbeeld met en zonder witte of zwarte diamant (of een combinatie daarvan is natuurlijk ook mogelijk), in verschillende kleuren goud en diverse breedtes, worden ontworpen. Tijdens de Juwelen Experience wordt uitgelegd wat de verschillen zijn en waar je op moet letten. Zoals dat briljant de slijpvorm van een diamant is en diamant de steen zelf. Het is dus een briljant geslepen diamant of saffier. Maar ook: waar moet je bij een diamant op letten, wat is het verschil tussen 14 en 18 karaat goud en waar bestaat rozé-, wit- en geel goud uit? En niet geheel onbelangrijk wat is het draagcomfort. Al deze facetten in het ontwerpproces worden uitgelegd, zodat jullie de perfecte ring dragen.


Juwelen met een verhaal

Daarnaast kunnen ook bestaande sieraden met een schitterend verleden, bijvoorbeeld een juweel van je ouders of opa en oma, vermaakt worden tot een nieuw ontwerp waarbij het  ‘jouw’ ring wordt. De sieraden die gemaakt en verkocht worden, voor iedere dag of een speciale gelegenheid, hebben allemaal een verhaal en filosofie. Naast de eigen ontwerpen in alle stenen en kleuren, verkoopt LTL de bestaande collecties van onder andere Mattioli, Hulchi Belluni en Scheffel. De juwelen moeten bij jou passen, aan je verwachtingen voldoen en natuurlijk jouw look completeren. In deze Juwelen Experience wordt ook goed gekeken, naar wat echt bij jou past. Behalve dat een juweel natuurlijk mooi moet zijn, moet het je ook blij maken. Juwelen en het ontvangen hiervan maken je gelukkig. Want zeg zelf, je weet toch nog precies wanneer je welk juweel hebt gekregen en met welke gelegenheid. Dus iedere keer dat je er naar kijkt komt dat moment weer even terug. Daar word je toch vrolijk van?Lianne Tio Luxury | Weena-Zuid 142-144, Rotterdam | 010 404 9602 | www.liannetioluxury.com 

 

 

Uit de editie van

maart 2020

Lente