Zeg eens GoedenDAG tegen De Advocaten Groep

Zeg eens GoedenDAG tegen De Advocaten Groep

Wij zijn: De Advocaten Groep! Een no-nonsense kantoor In oud-Rijswijk, op hinksprong afstand van Den Haag. De Advocaten Groep zoekt naar een duurzame relatie met haar cliënten, zodat problemen niet alleen achteraf opgelost kunnen worden, maar op voorhand voor de beste lange termijn strategie kan worden gekozen. De Advocaten Groep biedt u juridisch maatwerk. Wij kijken naar complexe juridische problemen met een onafhankelijke, frisse, open juridische blik. De Advocaten Groep staat voor praktische snelle adviezen in helder taalgebruik. Voor u trekken we graag onze toga aan, het treffen van een goede regeling heeft de voorkeur. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek, dan kijken we samen hoe we u op de beste manier kunnen bijstaan. De Advocaten Groep nodigt u uit voor een prettig gesprek.

 

DE ADVOCATEN GROEP BLIJFT OOK IN NEDERLAND DEZE ZOMER!

Heeft uw werk dit voorjaar stil gelegen, heeft u zaken voor u uit geschoven, het nemen van bepaalde beslissingen uitgesteld, wordt het nu tijd alsnog orde op zaken te stellen: De Advocaten Groep blijft deze zomer gewoon in Nederland en is beschikbaar om u met raad en daad bij te staan. Ook op anderhalve meter afstand kunnen wij uw belangen goed overzien.

 

De Advocaten Groep Den Haag/Rijswijk | Haagweg 63, 2281 AC Rijswijk | 070 82 000 24 | 070 82 000 25 | www.advocatengroep.nl

 

 

Uit de editie van

juli 2020

Zomer