Cupra - Opent een pop-up store

Cupra - Opent een pop-up store

CUPRA opent pop-up store voor car lovers in Rotterdam. Voorproefje op opening CUPRA Garage in voormalige Baja Beach Club. Car lovers opgelet: CUPRA is nu te beleven in Rotterdam. In de nieuwe pop-up store aan de Karel Doormanstraat is de sportiviteit van het Spaanse performancemerk maximaal te beleven. Er zijn vier CUPRA-modellen te zien en de store is de perfecte uitvalsbasis voor een proefrit. Daarbij is de store een voorbode van wat liefhebbers kunnen verwachten van de Rotterdamse CUPRA Garage, die dit najaar wordt geopend in de voormalige Baja Beach Club. 

 

De Rotterdamse CUPRA pop-up store is niet te missen op de drukke Karel Doormanstraat 317. Met een oppervlakte van 150 m2 is er plaats voor maar liefst vier geëlektrificeerde performancemodellen van CUPRA. De CUPRA’s worden gepresenteerd in de setting die kenmerkend is voor het merk: cool, ontspannen en sportief. Elke autoliefhebber is welkom om de bijzondere CUPRA-sfeer te proeven. 

 

Later dit jaar: CUPRA Garage Rotterdam

Met de pop-up store loopt CUPRA vooruit op de opening van de CUPRA Garage Rotterdam. Deze wordt gevestigd in de voormalige Baja Beach Club, om de hoek. De CUPRA Garage gaat in alles verder dan de pop-up store. Zo is er nog meer ruimte om het merk te beleven. De CUPRA Corner, een coole en comfortabele hang out fungeert daarbij als dé ontmoetingsplek voor CUPRA-rijders en andere car lovers. Met een knipoog naar de vorige bestemming van dit pand. Ook in Amsterdam is er een CUPRA Garage. Later dit jaar opent CUPRA meerdere testdrive locaties. Vanaf 2022 zullen op meer plekken CUPRA Garages geopend worden.

 

Innovatief concept

De pop-up store is onderdeel van een innovatief concept. De modellen van CUPRA zijn namelijk uitsluitend online te configureren én te bestellen. De pop-up store biedt net als de huidige en toekomstige CUPRA Garages de mogelijkheid om de modellen live te beleven en te rijden. De CUPRA Specialisten staan er klaar om (potentiële) klanten en fans persoonlijk te begeleiden en ze onder te dompelen in de wereld van CUPRA. Na aankoop van een CUPRA blijft een CUPRA-specialist het persoonlijke aanspreekpunt voor de klant.

 

Meer informatie over CUPRA

Adres CUPRA pop-up store Rotterdam:Kareldoormanstraat 317
Openingstijden:maandag t/m zaterdag, van 10:00 t/m 18:00 uur.
Website: www.cupraofficial.nl 

 

 

Uit de editie van

oktober 2021

Herfst