Cosy Villa lanceert nieuw concept

Cosy Villa lanceert nieuw concept

Cosy Villa is het Nederlandse meubelmerk dat gelooft in het nieuwe landelijk wonen en staat voor gezelligheid. Een warme, zachte, luxueuze, sfeer- en smaakvolle collectie. Met deze meubelstukken kun je heerlijk thuiskomen en eindelijk ontspannen na een drukke dag. Cosy Villa houdt van échte mensen en creëert graag rust in een huis. De collectie is dan ook “for all those little moments”. 

 

Het meubelmerk heeft drie nieuwe moodboards ontwikkelt met elk een eigen sfeer: Barn, Greenhouse en Weekend. Buiten dat het drie aparte moods zijn, kun je ze ook heel goed samen combineren en lopen ze mooi in elkaar over. De natuurlijke materialen en kleuren zie je in elk bord terug, steeds op een andere manier. Met de Cosy Villa producten en meubels kun je een eigen sfeer creëeren in huis. Daarnaast tilt het merk landelijk wonen naar een nieuw niveau in 2020.

 

Weekend

Rusten, spelletjes doen en genieten van je vrije tijd, dat is het gevoel dat wordt nagestreefd bij Weekend. Gezelligheid zit in hele kleine, maar bijzondere momenten. Voor al die momenten is Cosy Villa er en zorgt het merk voor sfeer en beleving. Weekend staat voor ontspannen, dat ‘Cosy’ gevoel creëren. Weekend is tevens ook wat stoerder, met wat donkerdere aarde kleuren. Het harde met het zachte gecombineerd zorgt voor een prachtig contrast en toch een warme Cosy sfeer.

 

Greenhouse

De landelijke stijl is oorspronkelijk een afspiegeling van het boerenbestaan. Leven, werken en warm wonen met veel gezelligheid. De materialen zijn natuurlijk, denk aan; hout, steen, jute en katoen. De kleuren hebben natuurlijke aardetinten. Cosy’s Greenhouse staat echt voor de natuur en alle elementen die daarbij horen. Hoe fijn is het om op zondag een wandeling te maken door het bos. De natuur heeft een positieve werking op ons immuunsysteem, waarom dan niet het groen in huis halen.

 

Barn

Licht, natuurlijk en rustgevend. Dat is wat Cosy’s Barn uitstraalt. Een omarmend en zacht gevoel met een nonchalant tintje. Denk aan lichte kleuren, linnen, katoen en rotan, blank hout en riet. Het atelier van een pottenbakker of de vers gewitte hooischuur van een boerderij is wat Cosy Villa inspireerde. Van rustige kleuren krijg je automatisch rust in je hoofd, en dat is fijn thuis komen. Het is nieuw, fris en eigentijds, maar ook nog altijd landelijk en vertrouwd op de Cosy manier.

 

Over Cosy Villa

Cosy Villa is een Nederlands meubelmerk met een landelijk karakter en authentieke ontwerpen. De collectie bestaat uit luxe, ruime zitmeubelen zoals banken, fauteuils, stoelen en tafels. Een assortiment met duizend combinatie mogelijkheden en op maat gemaakt. Cosy Villa is flexibel, veelzijdig en kan een grotere productie aan voor een goede prijs. Het meubelmerk is bij geselecteerde dealers in Europa te koop en heeft in totaal 24 verkooppunten.

 

www.cosyvilla.nl

 

Uit de editie van

oktober 2020

Herfst