Communication Partners

Communication Partners

Met meer dan 30 jaar ondernemerservaring en 15 jaar in de grafische sector is Communication Partners wel even wat anders dan een printstudio. Martijn Francken en Robert de Klijne zijn jouw zakelijke partner op het gebied van communicatie naar je (potentiele) klanten. Denk aan een nieuwe, frisse huisstijl of het verbeteren van zichtbaarheid van je bedrijf. Hun missie is namelijk om je van alles te voorzien om jouw zakelijke doelen te bereiken.

Identiteit en herkenbaarheid

Martijn: “Druk-en printwerk, met name grote orders drukwerk is onze basis. Wel het meer gecompliceerde drukwerk en grote aantallen, wat we altijd heel snel leveren”. Naast gevelsigning of autobelettering leveren ze ook promotionele items, eigentijdse bedrijfs-en sportkleding, beurswanden, lichtreclame, roll-up-banners, relatiegeschenken en nog veel meer. Dit alles natuurlijk bedrukt met het logo van je bedrijf. Samen met hun team verzorgen zij het ontwerp, de productie en de montage op locatie. En geven zo jouw bedrijf identiteit, herkenbaarheid en toekomst.

Custom Made

Door de corona crisis zijn er weinig tot geen beurzen, dus er is even wat minder behoefte aan beurswanden en stands in alle soorten en maten. “Wat wel van deze tijd is, zijn de green screens. We hebben een aantal VO scholen als vaste klant en die hadden van die beurswanden staan voor de open dagen. Deze hebben wij omgeturnd naar green screens”. Communication Partners maakt ook interieur signing, wanddecoratie. “Dat zijn Airtex wanden, waar je je hele pand mee kan verfraaien. Wij bedenken en ontwerpen alles zelf”. Naast bedrijfskleding voeren ze ook een grote Craft-lijn “sportkleding voor bijvoorbeeld hardloopevenementen en we hebben zelfs wielrenkleding custom made gemaakt”.

Communication Partners B.V.
Berkelse Poort 13
2651 JX Berkel en Rodenrijs
Raadhuisplein 27a
2411 BD Bodegraven
T 085 - 0280 380
www.communicationpartners.nl

 

Uit de editie van

maart 2021

Lente