Cole Haan

Cole Haan

Cole Haan, het iconische Amerikaanse lifestyle-merk en retailer, stapt in de tenniswereld en lanceert een bijzondere performance tennisschoenen collectie:  de ZERØGRAND Winner Tennis Sneaker. De geavanceerde Cole Haan schoenen zijn gemaakt om zowel op als buiten de baan te presteren.

 

De ZERØGRAND Winner Tennis-sneaker

Cole Haan speelt al sinds 1928 volgens zijn eigen regels  en die mentaliteit uit zich in de lancering van een nieuw soort prestatie-tennisschoen. De ZERØGRAND Winner Tennis-sneaker wordt toegevoegd aan de categorieën hardlopen en golf. Met de jonge, urban en mobiele professionals in gedachten heeft Cole Haan deze bijzondere collectie ontwikkeld. De lichtgewicht en gestroomlijnde sneaker schittert zowel op the court als erbuiten.

Als klap op de vuurpijl is een ademend bovenwerk van mesh in een silhouet een eerbetoon aan tennisklassiekers. Het resultaat: een responsiever spel in een stijl die het veld overstijgt.

Klanten van Cole Haan hebben ons verteld dat ze producten willen voor alle aspecten van hun drukke, prestatiegerichte leven", zegt David Maddocks, Brand President, Cole Haan. “Vandaag breiden we die missie uit met prestatietennis, en de Winner doet zijn naam eer aan. We geloven dat onze fans net zo onder de indruk zullen zijn van de prestaties en duurzaamheid als van de stijlvolle lijnen, pasvorm en materialen. Voorbij zijn de dagen dat je helderwitte gympen aan je voeten moest dragen.”

De innovatieve tennisproducten van Cole Haan bieden kwaliteiten die trouwe klanten al bijna een eeuw van het merk verwachten. Met behulp van het kenmerkende Grand 36Ø Design & Engineering-systeem van het merk, is de ZERØGRAND Winner ontworpen met 24 uur ultieme draagbaarheid in gedachten. Dat betekende dat prioriteit moest worden gegeven aan stabiele tractie, een ideale pasvorm en een uitzonderlijk responsieve GRANDFØAM-middenzool voor alle soorten tennisspelers.

 

Verkoopprijs vanaf 140 eur
www.colehaan.nl<http://www.colehaan.nl


Uit de editie van

juli 2021

Zomer