Blooming Villa - De ideale ontsnappingsplek

Blooming Villa - De ideale ontsnappingsplek

Blooming villa is de ideale ontsnappingsplek aan de Schoorlse duinen. Monumentaal pand omgebouwd tot moderne groepsvilla. Even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek met vrienden, een weekend weg met de hele familie of op zoek naar een rustige en inspirerende vergaderplek voor zakelijke gezelschappen? Vanaf dit najaar kunnen groepen terecht bij de gloednieuwe blooming villa. De voormalige personeelswoning op het terrein van blooming hotel is compleet gerenoveerd tot een moderne, duurzame groepsaccommodatie. De monumentale villa in het bosrijke Bergen is met plek voor veertien personen de fijnste hotspot voor ieder gezelschap. 

 

Comfort, ruimte en privacy

De villa biedt alle comfort die je nodig hebt voor een ontspannen groepsverblijf. De vijf slaapkamers zijn voorzien van luxe Coco-mat bedden van natuurlijke materialen zoals kokosvezels en zeegras. Iedere slaapkamer beschikt over een eigen badkamer. Koken, borrelen en simpelweg genieten van elkaars gezelschap doe je in de algemene ruimte mét luxe woonkeuken en uitzicht op het bos. Op naar buiten, waar je een ruime tuin vindt met een buitenkeuken, overdekte fietsenstalling (met oplaadpunten) en eigen parkeerplaatsen. Daarnaast kunnen gasten van de villa gebruikmaken van alle faciliteiten van blooming hotel. Denk aan het zwembad, de sauna, fietsverhuur en het boeken van een ontspannende massage. Natuurlijk zijn gasten ook van harte welkom voor een goed glas wijn in de blooming brasserie of om urenlang te tafelen in restaurant Zandhoeve.

 

blooming escaperoom in de natuur

Een rustgevende boswandeling maken, eindeloos door de duinen struinen of toch liever uitwaaien op het strand? De villa bevindt zich op de grens van Bergen en Schoorl, het ideale startpunt voor het ontdekken van de natuur. Of als vertrekpunt van de nieuwe en spannende escaperoom van blooming. Of je nou een origineel teamuitje zoekt, of met het hele gezin een korte doch uitdagende activiteit wilt beleven. In één van Nederlands meest weldadige shortbreakverblijven weet je zeker dat je dit goed uitgewerkte avontuur niet snel zult vergeten. Het spel duurt tussen de anderhalf en twee uur en bestaat uit een mooie wandeling door het ´eigen´ bos in combinatie met uitdagende puzzels en een spannend eindspel. Na de escape room strijk je neer op het terras van de brasserie voor een heerlijke culinaire verrassing of zoek je de luxe van de villa weer op, om nog extra lang na te genieten van het avontuur.

 

Een duurzaam verblijf

Duurzaamheid staat bij blooming hoog in het vaandel. Daarom maakt de gloednieuwe villa gebruik van een warmtepomp, die zorgt voor de gewenste temperatuur in ieder vertrek middels een vloer- en luchtverwarmingssysteem. Omdat dit systeem ook kan koelen, is het bij zomerse temperaturen nog steeds heerlijk vertoeven in de villa. Het complete pand is voorzien van extra isolatie voor de vloeren, wanden, plafonds en de daken. Koken gebeurt op inductie en alle verlichting is vanzelfsprekend LED. 

 

Informatie over blooming villa

Adres: Duinweg 9, 1861 GL Bergen
Email: welcome@weareblooming.com

Telefoon: +31(0)72-5820520
Website: https://www.weareblooming.com/villa

Facebook: https://www.facebook.com/weareblooming
Instagram: https://www.instagram.com/weareblooming/

 

Uit de editie van

oktober 2021

Herfst