BizBoosterz Interview

BizBoosterz Interview

Vragen aan Nurlaila

 

Kan je iets over jezelf vertellen? 

Mijn naam is Nurlaila Karim. Ik zit nu 26 jaar in het musical vak als zangers en actrice. Heb veel hoofdrollen gespeeld in grote stage entertainment producties zoals Dorothy in the Wiz, Fame, Les Miserables, Miss Saigon, Mamma Mia, Tina Turner en nog vele andere. Zelf ben ik ook theaterproducent. Met mijn bedrijf The DreamLab wat ik met mijn ex-partner runde, heb ik drie prachtige theaterproducties geregisseerd en geproduceerd. 

Een ode aan Tina Turner omdat zij voor mij een voorbeeld is van een vrouw van 40 plus die haar dromen nog najaagt, Heel Holland Op Z’n Kop (een show met Hollandse hits en een bigband), en een show met liedjes van Jacques Brel en Stromae. Met onze producties hebben we meer dan 200 shows mogen doen. Daarnaast hebben we verschillende concerten geproduceerd. Het produceren van een show of evenement vind ik geweldig omdat ik daarin al mijn passies kwijt kan, muziek, show, en luisteren naar wat de klant wil. Dat luisteren heb ik geleerd tijdens een vierjarige opleiding als NLP-coach, en ik zet die skills maar al te graag in om het mijn klanten naar de zin te maken. Eigenlijk is er nog 1 rol die ik nog niet genoemd heb, en dat is moeder zijn van drie prachtige kinderen die voor mij mijn drijfveer zijn.

 

Wat voor werk doe je op dit moment?  

Ik speel drie keer per week de hoofdrol van Tina in Tina Turner de musical. Zielsgelukkig dat ik mijn droomrol nog mag vertolken. Als oudste van de hele cast merk ik wel dat het aanpoten is, dus ik heb mijn hele lifestyle moeten veranderen. Ik sport veel, eet gezond, drink niet meer, puur om iedere show een topprestatie te kunnen leveren. Daarnaast ben ik de BizBoosterz aan het oprichten samen met Emmy. Hierin kan ik mijn passie voor coaching, produceren en muziek volledig kwijt. Ik hoop dat wanneer ik echt met musical pensioen ga, ik nog vele jaren door kan gaan als BizBooster.

 

Hoe zie je de toekomst van de BizBoosterz?  

Een uniek evenementen bedrijf voor op maat gemaakt gemaakte feesten, the sky is the limit en nog verder. Alles wat we doen zit hart en passie in. In de toekomst is er hopelijk één naam die in je opkomt als je een feestje organiseert! De BizBoosterz! 

Wil je meer informatie? Kijk dan op www.instagram.nl/bizboosterz en stuur ons een berichtje.

 

Vragen aan Emmy

 

Wat is jouw achtergrond als ondernemer? 

Als een echt schippersmeisje heb ik geleerd vroeg zelfstandig te worden. Op mijn 6e jaar leerde ik al bepaalde zaken te overzien hoe lastig ze vaak ook waren en was het niet zeuren en treuren. Ik leidde geen standaard leven en moest een draai vinden en daardoor leerde ik al vroeg aan te pakken en door te gaan op eigen kracht! Dit was voor mij de enige weg, maar uiteindelijk heb ik daar veel van geleerd en ben ik dankbaar voor mijn lessen. Dat doorzetten is nu ook mijn kracht als ondernemer. 

Inmiddels heb ik met een prachtig team mijn bedrijf SalonCosmetics opgebouwd tot waar het nu staat. SalonCosmetics is een import en export van high end beauty merken die ik lever aan de B2B markt. Naast leveren aan beauty salons, is mijn passie ook om ondernemers in de beauty branche te helpen om succesvol te zijn. Met 28 jaar kennis en ervaring als ondernemer kan ik andere ondernemers daar goed mee helpen, ook startende ondernemers begeleiden we met alle basiskennis door middel van beauty opleidingen, denk aan nagels, wimpers, visagie en wenkbrauwen. Meer informatie vind je op www.saloncosmetics.nl  

 

Hou behoud je de balans tussen werk en privé?

Elke dag is het weer een feestje om te mogen werken! Ik doe mijn werk dan ook vol gepassioneerd en kan daar enorm van genieten. Als ondernemer staat je hoofd natuurlijk nooit stil ook in mijn vrije tijd blijf ik creatief. Ik ben mij er inmiddels ook bewust van dat ontspanning met vrienden, familie en mijn kinderen erg belangrijk zijn. Mijn nieuwe rol als oma omarm ik en pak daar ook echt bewust de tijd voor. Alles waar ik energie van krijg doe ik vol overgave en dan is alles vanzelf met elkaar verbonden omdat het bij mij hoort.

Naast mijn bedrijf SalonCosmetics ben ik samen met Nurlaila een nieuw bedrijf gestart, de BizBoosterz. Hier boosten we evenementen met een grote dosis enthousiasme, inspiratie, muziek en entertainment, wat ervoor zorgt dat het ook hier weer altijd een feestje is om te mogen werken.

 

Hebben jullie al een evenement georganiseerd met de BizBoosterz? 

Jazeker, en het smaakte naar veel meer! Aan het eind van ons eerste evenement keken Nurlaila en ik elkaar aan, we hadden kippenvel! En dat is ons doel, om voor diverse bedrijven van klein tot groot, de teamspirit weer te versterken! We willen het team van bedrijven weer met elkaar verbinden. Daarnaast doen ook openingsfeesten, kickoffs, lanceringen en omdat we toch in de feeststemming zijn organiseren we ook verjaardagen, bruiloften en babyshowers. Leuk om te weten is dat we op 27 september een beauty festival organiseren bij SalonCosmetics, dit is een geweldig event met een fair, demonstraties, workshops, DJ, en met als klap op de vuurpijl is Leco van Zadelhoff aanwezig die alles gaat vertellen en laten zien over de nieuwste trends en make-up looks. 

 

Hoe zie jij de toekomst van BizBoosterz?

Groot! Mijn motto is altijd als je iets doet doe het dan goed of anders niet! Iedereen kan wel een feestje organiseren, maar om het goed en anders te doen moet ook echt overal aan gedacht worden en gaat het juist om die puntjes op de i. Een groot team wat op elkaar ingespeeld is en met veel enthousiasme er met elkaar voor gaat zorgen dat jouw bedrijf weer de verbinding en energie op de werkvloer krijgt. Zeker in deze soms wat onzekere tijden is verbinding, motivatie en inspiratie belangrijker dan ooit. 

 

Vragen aan Emmy en Nurlaila samen

 

Hoe zijn jullie op het idee gekomen samen te werken?

Wij kennen elkaar via een wederzijdse vriendin. Op onze eerste ontmoeting was er al een soort vlammetje wat oplaaide en we bleven kletsen over mooie dromen en ideeën. Zodra wij samen op de praatstoel zitten houden we niet op! Hoe verschillend we ook zijn, één ding is duidelijk, we praten niet alleen graag over onze ideeën, we geven ze ook graag vorm.

 

Waarom denk je dat jullie een perfecte zakelijke match zijn?

Onze Rotterdamse niet lullen maar poetsen mentaliteit. We zijn totaal verschillend waardoor er balans ontstaat, daarnaast hebben we beide onze kennis, ervaring en netwerk in verschillende vakgebieden waardoor we elkaar perfect aanvullen. In eerste instantie zou je ons niet naast elkaar zien omdat we echt uit totaal ander hout gesneden zijn, maar we hebben één ding gemeen, we gaan door en vinden altijd een weg, waardoor je uiteindelijk iets unieks hebt samen.

  

 

Uit de editie van

oktober 2021

Herfst