BEREIK MEER KLANTEN VIA ONLINE ADVERTEREN!

BEREIK MEER KLANTEN VIA ONLINE ADVERTEREN!

THE DARE COMPANY HELPT BEDRIJVEN BIJ HET OPSTELLEN EN TOEPASSEN VAN EEN ONLINESTRATEGIE

De lente is weer begonnen, wat betekent dat veel webshops de nieuwste collecties online hebben gezet en restaurants hun menukaarten weer zomer proof gaan maken. Veel mensen krijgen deze periode weer zin om hun kledingkast een opfrisbeurt te geven en op zoek te gaan naar de gezelligste terrasjes in de zon. Omdat zij zich vaak eerst online oriënteren om inspiratie op te doen, is het alsbedrijf extra belangrijk online vindbaar te zijn en als eerste naar boven te komen in de zoekresultaten. Zo kan online adverteren voor iedereen relevant zijn.


Maar, er zijn natuurlijk tal van mogelijkheden om deze online vindbaarheidvoor jouw bedrijf te optimaliseren. De grote keuze aan mogelijkhedenmet betrekking tot online adverteren zorgt bij veel ondernemersvoor wat verwarring waardoor men vaak door alle bomen het bos nietmeer ziet. Bij The Dare Company denken wij graag mee met deze ondernemersen maken wij er iedere dag opnieuw een uitdaging van omvoor jouw online onderneming de beste resultaten te bereiken.


De combinatie tussen online en offline adverteren

Binnen de marketingwereld is het mogelijk om op twee verschillende manierente adverteren, namelijk online en offline. Beide manieren zijn erg efficiënten zorgen ervoor dat de naamsbekendheid en het aantal bezoekers voorjouw onderneming zullen stijgen. Maar, juist omdat ze beiden op een uniekemanier effectief zijn is het erg relevant om de verschillende marketingmiddelenmet elkaar te combineren. Zo wordt het bereik nog groter en zullen deresultaten sneller merkbaar zijn. Deze mix tussen offline en online marketingwordt ook wel de gouden combinatie genoemd!


Search Engine Advertising

Het is belangrijk om vooraf na te gaan welke kanalen je het beste in kanzetten voor het doel wat je wilt gaan bereiken. Search Engine Advertising,ook wel SEA genoemd, is een manier om bijvoorbeeld het doel:‘snel meer website bezoekers en conversies behalen’ te bereiken. Aande hand van advertenties binnen Google is het mogelijk om op bepaaldezoekwoorden te bieden waardoor jouw website vertoond wordt inde top drie posities in Google. Hierbij zoekt een potentiële klant dusal naar de producten of services die je aanbiedt. Bij deze effectievemanier van adverteren is het mogelijk het budget wat je wilt bestedenzelf te bepalen.


Adverteren via social media

Social media is een medium waar we tegenwoordig bijna allemaal gebruikvan maken. Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn en Twitter,we kunnen bijna niet meer zonder. En, omdat we het zoveel gebruikenkan het erg relevant zijn om te adverteren via een van deze kanalen. Hettargeten van de juiste doelgroep en locatie zorgt ervoor dat jij je doelenbinnen no-time bereikt.


Voordelen van online adverteren

Online adverteren brengt vele voordelen met zich mee. Zo is het bijvoorbeeldmogelijk jouw advertentie zo specifiek te maken als je zelfwilt. Denk hierbij aan wie je wilt bereiken en welke zoekintentie diegeneheeft. Een ander voordeel is dat de resultaten die behaald zijn ook heelmakkelijk en overzichtelijk terug te vinden zijn. Tot slot maakt online adverterenhet ook heel gemakkelijk om de potentiële doelgroep die reedsinteresse in jou heeft getoond, opnieuw te bereiken door een remarketingcampagne te starten.

Kan jij ook niet wachten om te starten met het online adverteren, om zo het hoogst mogelijke resultaat te bereiken? Wij in ieder geval niet! Wij zijn dagelijks bezig met het opzetten van succesvolle campagnes voor onze klanten. Benieuwd hoe wij dit doen? Wij vertellen hier graag alles over onder het genot van een bakje koffie bij ons op kantoor! Neem contact met ons op of plan een afspraak in om alle mogelijkheden met ons door te nemen.The Dare Company | Oostzeedijk 90 Rotterdam | 010 522 3332 | www.thedarecompany.com


Uit de editie van

maart 2020

Lente