Beauty, Brains & Business

‘Een leerzame workshop die werkt als botox voor de ziel.

Door een succesvolle samenwerking zijn Nurlaila Karim, Emmy Klos & Patricia Kerskes op het idee gekomen om hun krachten te bundelen in een beauty concept waarin innerlijke én uiterlijke schoonheid centraal staan. In een tijd waarin we meer dan ooit op onszelf worden teruggeworpen kunnen we als individu en/of als ondernemer best wel een nieuwe positieve impuls gebruiken.

 

Botox voor de ziel 

Waar loop je privé of zakelijk tegenaan? Wat zou je graag willen veranderen? Hoe word je zelfverzekerder? Om vastgeroeste patronen te doorbreken, bedachten Nurlaila, Emmy & Patricia de workshop Beauty, Brains & Business. Een leerzame workshop, boordevol handvaten, waarin actief wordt gewerkt aan innerlijke en uiterlijke schoonheid, waarin wordt gefocust op jou als individu maar ook als ondernemer. 

Wil jij vrij en zonder angst en onzekerheid kunnen leven en ondernemen? Doordat in deze experience geest en lichaam als één wordt behandeld, leer je inzicht te krijgen in jouw zakelijke en persoonlijke blokkades. Want gedachten kunnen veel blokkeren. Samen met de coaches ga je aan de slag met wat er zich in je hoofd afspeelt. Door gerichte vragen te stellen naar aanleiding van wat jij graag zou willen veranderen, je taalpatronen en lichaamstaal, kom je snel tot de kern. Je leert op deze manier juist die dingen te gebruiken voor je succes, in plaats van deze jou te laten belemmeren. Een soort injectiespuit vol nieuwe energie, het prikt even, maar het eindresultaat is dat je er mooier van wordt, zowel van binnen als van buiten. 

Tijdens de eerste experience dag op 12 februari 2021 -een vervolg-traject is mogelijk- doorloop je drie verschillende modules om je op het vlak van business, beauty en mentaal verder te ontwikkelen en krijg je een makeover door make-up artist Patricia. Alle make-up is op de dag zelf te koop met een fijne korting. Na een leuke dag vol coaching, positieve energie en een boost van zelfvertrouwen wordt deze gezamenlijk met bubbels afgesloten én ga je naar huis met een nieuwe profielfoto van de mooiste versie van jezelf.

 

Nurlaila Karim

Rond haar 21e maakte Nurlaila haar debuut in het theater. Met meer dan 25 jaar ervaring en na prachtige (hoofd)rollen in diverse musicals zoals On your feet, Mama Mia en Tina Turner heeft Nurlaila gekozen voor een carrièreswitch. Ze heeft zichzelf vier jaar ondergedompeld in NLP en heeft haar diploma behaald als Master Coach of Strategic Interventions. Zij is werkzaam als Mental Coach in haar eigen praktijk waarin ze particulieren én ondernemers helpt ongewenste patronen en angsten te doorbreken.

 

Emmy klos

Emmy is al ruim 26 jaar onderneemster in de beauty branche. In 1993 is zij gestart en heeft sindsdien hard gewerkt om binnen deze branche succesvol een solide naam op te bouwen. Met haar bedrijf SalonCosmetics is zij importeur van diverse grote merken, groothandel voor salons én heeft zij een opleidingscentrum voor beginnende en gevorderde beauty professionals. Haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven zorgt ervoor dat zij gedegen vakkennis kan overbrengen op andere ondernemers.

 

Patricia Kerskes

Make-up artist Patricia is al ruim 12 jaar met veel passie met haar vak bezig. Een groot gedeelte van haar professionele loopbaan heeft ze gewerkt met topmerken. In deze periode heeft zij ontzettend veel ervaring opgedaan en deelgenomen aan diverse masterclasses. Hierdoor heeft zij haar skills en creativiteit enorm kunnen ontwikkelen en vele nieuwe technieken aangeleerd. Patricia begrijpt als de beste dat wanneer je je mooi voelt van binnen, je dat naar buiten uit kunt stralen.

 

If you look good, you feel beautiful. Work on your inner beauty to feel stunning.

 

Ben je toe aan een nieuwe impuls om dit lastige jaar af te sluiten en vol frisse energie het nieuwe jaar in te gaan? 

Schrijf je dan in voor de eerste Beauty, Brains & Business experience voor €199,- op 12 februari 2021 in Rotterdam. Ga voor meer informatie naar www.saloncosmetics.nl of neem contact op via 010-2459005 / info@saloncosmetics.nl. 

 

 

Uit de editie van

december 2020

Winter