Bastiaans Optiek - De beste oogzorg

Bastiaans Optiek - De beste oogzorg

We willen allemaal het beste voor onze ogen. Dus ben je op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of wil je je ogen laten controleren? Dan bij je bij Bastiaans Oogadviseur, al sinds de jaren ’30 een begrip in Kralingen, aan het juiste adres. Want hier vind je echt alles voor jouw ogen.

 

Frank Heusdens, eigenaar, vertelt dat hij derde generatie opticien is. “Het familiebedrijf begon in de jaren ’30, tijdens de recessie, toen mijn twee ooms, lowbudget, brillen repareerden. Al snel verkopen ze ook nieuwe brillen vanuit de Taborstraat. Sinds 1984 is de winkel gevestigd aan de Oude Dijk. En in 1970 was Bastiaans Oogadviseur één van de eerste opticiens die contactlenzen aanmat”. Draagcomfort, sporten en uiterlijk zijn belangrijke redenen om te kiezen voor contactlenzen. Met de huidige techniek is er ontzettend veel mogelijk: harde (vormvaste) lenzen, zachte lenzen, gekleurde en multifocale lenzen. Speciaal voor 'moeilijke' ogen is het altijd een uitdaging om de juiste contactlens aan te meten, hoge plus- of minsterktes, sterke cilinders en multi- of bifocale lenzen, maar deze uitdaging gaan ze hier graag aan. Verstandig is het afsluiten van een half jaar pakket: inclusief lenzen, vloeistof en oogcontrole. 

 

De beste oogzorg 

Een vast team van 5 gediplomeerde opticiens verlenen bij Bastiaan Oogadviseur de beste oogzorg voor de hele familie. En goed om te weten dat elke zaterdag een optometrist/orthopist aanwezig is. Deze stelt het probleem vast en verwijst je eventueel door naar een oogarts, de huisarts, lost het probleem op met een bril of lenzen, of adviseert het trainen van de oogspieren voor kinderen en volwassenen. 

In de gerestylde winkel vind je een uitgebreid assortiment aan tijdloze en fashionable merken (zonne)brillen. “Wij zijn één van de 100 dealers van Chanel in Nederland en verkopen onder andere ook Porsche Designs, het Oostenrijkse Andy Wolf, Jaguar en Ray Ban”. Frank is nog steeds trots als hij hoort dat klanten graag terugkomen omdat ze goede service verlenen, mooie brillen met goede glazen hebben, uitgebreid contactlens advies geven en de beste oogzorg verlenen. 

 

Bastiaans Oogadviseur
Oudedijk 141 - 143, Rotterdam, Kralingen
T 010  412 23 27
www.bastiaansoptiek.nl

 

 

Uit de editie van

oktober 2021

Herfst