#babortogether: De campagne

#babortogether: De campagne

Een meesterwerk. Voor de eerste keer in goud gedoopt: BABOR AMPOULE SERUM CONCENTRATES – The Gold Collection. Unieke werking. Uniek huidgevoel. Uniek engagement: Met de verkoop ondersteunt BABOR een beurzenprogramma op cosmetische scholen wereldwijd. Het doel is om jonge vrouwen de kans te geven hun volledige potentieel te ontwikkelen. Omdat BABOR er altijd van overtuigd is geweest dat vrouwen zich bijzonder mooi voelen als ze sterk zijn. Als je je leven in eigen handen neemt. Als ze het verschil maken. Together. Bevoegde vrouwen Bevoegde vrouwen. 


Mooi. Krachtig. Zelfbewust. In het kader van de #babortogether campagne vroeg BABOR deze vrouwen om hun verhaal te vertellen. Ze delen allemaal een power-geheim: het waren andere vrouwen die hielpen hun verhaal vorm te geven. Dat is hoe ze sterker werden. Together.


Christiane Lingner, beauty-professional en eigenaresse van schoonheidsinstituten

Toen ik jong was, wilde ik dokter worden. Dat was in de DDR echter niet toegestaan. Uitgerekend een vrouwelijke dokter vertelde me hoe dicht hoogwaardige cosmetica bij dermatologie ligt. Als mensen me vertellen dat ik rechtdoorzee ben en dat dit indruk op hen maakt, dan moet ik glimlachen. Dat was allemaal heel anders gepland. Dromen zijn wat je er zelf van maakt.


Isabel Bonacker, mede-eigenaresse BABOR

De vrouwen die ik ontmoet inspireren mij: vrouwen kunnen ook succesvol zijn in de zakelijke mannenwereld. Daar overtuigde een vrouwelijke collega mij van in de eerste jaren van mijn carrière. Mijn tante heeft bewezen dat het allebei kan: een gezin en een carrière. Wat deze vrouwen gemeenschappelijk hebben: vastberadenheid, positieve energie en vrouwelijkheid.


Carla Casanova, DJane

Ik ben ervan overtuigd dat het leven vele podia heeft. Voor mij was dat in eerste instantie een internationaal bedrijf in de financiële branche. Ik was echter altijd al een kunstzinnig type. Daarom heb ik ervoor gekozen om een nieuw podium te betreden: de muziek. Wie mij daarvoor de moed gaf? Mijn moeder. Zij is advocate - dat is als vrouw in een Midden-Amerikaans land niet altijd even gemakkelijk. Haar motto: er is altijd een keuze. Dus koos ik voor de muziek.


Preeti Malkani – Mede-oprichter van Women for Women International in Duitsland

Ik beschouw mijzelf als ambassadrice voor verandering. Ik heb met eigen ogen gezien welke invloed "sisterhood" heeft op vrouwen in crisis- en oorlogsgebieden. Ik heb gezien wat voor verschil het maakt als we als vrouwen samen sterk staan. De vrouwen die ik in Irak en Rwanda heb ontmoet, geven me kracht - hun verhalen, hun veerkracht. Hun kracht draag ik bij me. Daarom wilde ik deze vrouwen een stem geven. We hebben sterke vrouwen nodig - voornamelijk in deze regio's.


Tanya Ernst – co-founder van THEY SAID, new media agency

Ik heb altijd geweten dat ik een creatief beroep wilde en dat ik onafhankelijk wilde zijn. Altijd als ik twijfels heb, denk ik aan mijn vriendin Lessia. Ik heb haar 12 jaar geleden leren kennen. Ze was toen een jonge meid van het platteland met grote dromen. Ik heb gezien hoe hard ze gewerkt heeft, hoe ze zich ontwikkeld heeft zonder ooit haar passie te verliezen. Tegenwoordig runt ze haar eigen label, Lever Couture, en kleedt sterren als Rita Ora, Lady Gaga en Katy Perry. Next stop: L.A. Haar verhaal herinnert me er altijd aan dat je met vastberadenheid grote dromen kunt laten uitkomen.


Ruth Bambi, model & en kandidate voor de titel Miss Germany

Mijn tante heeft laten zien dat niets onmogelijk is. Zij doet waar ze van houdt en dat wil ik ook graag. Ik ben ervan overtuig dat we allemaal op ons mooist zijn als we accepteren dat we allemaal uniek zijn. Daarom heb ik mij aangemeld om in aanmerking te komen om de volgende Miss Germany te worden.


Zeina Nasser, bokser

Ik had op mijn 13e heel veel zin om te boksen. Ik heb er helemaal niet over nagedacht of ik dat überhaupt zou kunnen of niet. Het was een droom en ik besloot er gewoon voor te gaan. Toen ik in 2013 voor de eerste keer aan bokswedstrijd wilde deelnemen, mocht dat niet. Omdat ik een hoofddoek draag. Mijn trainster heeft er zich toen sterk voor gemaakt om de wedstrijdregels te laten veranderen. Sindsdien mogen alle vrouwen aan wedstrijden meedoen. In een tijd waarin alles mogelijk zou moeten zijn, willen we gezamenlijk alles mogelijk maken. 

 

www.babor.com

 

 

Uit de editie van

maart 2020

Lente