BABOR Deluxe Christmas

BABOR Deluxe Christmas

Joy to your skincare! De BABOR X-mas-sets zijn er weer! Deze staan hoog op het verlanglijstje van veeleisende beautyfans en bevatten elk twee elegante huidverzorgingshighlights van de antirimpelexpert HSR lifting of de luxueuze verzorging voor perfecte schoonheid, SeaCreation.

In de HSR lifting-doos schitteren een gouden pot en dispenser. De cream in origineel formaat en een klein potje van de eye cream zorgen voor de nodige kerstsfeer. HSR gaat met een complex van vijf werkzame stoffen alle soorten rimpels tegen. Eén daarvan is carnosine. De werkzame stof vermindert glycatie, de versuikering van collagene vezels, en zorgt zo voor elasticiteit. De HSR lifting-doos is het ideale geschenk voor alle classy dames.

 

HSR lifting extra firming cream 50 ml

HSR lifting extra firming eye cream 15 ml                                                          99,00 euro

 

SeaCreation gaat alle tekenen van huidveroudering effectief tegen. In een luxueuze, donkere set schittert het werkzame serum en een klein potje van de cream net zo geheimzinnig als de diepzee. De luxueuze en tevens effectieve speciale werkzame stoffen, die overtuigend de ouderdomstekenen helpen tegen te gaan, zijn namelijk afkomstig uit de diepzee – bijvoorbeeld een microscopisch klein multitalent: een alg. Het MicroAlgae AP-extract wordt verkregen uit een microalg en gaat stress door omgevingsinvloeden, verouderingsfactor nr. 1, tegen. De doos zelf is trouwens ook een klein sieraad en kan ook na kerst gewoon gebruikt blijven worden.

 

SeaCreation THE SERUM 30 ml

SeaCreation THE CREAM 15 ml                                                                      199,00 euro

 

 

Uit de editie van

november 2019

Winter