Get Together! BABOR × Boris Entrup

Get Together! BABOR × Boris Entrup

BABOR is in Europa de absolute nummer 1 op het vlak van professionele cosmetica. BABOR staat voor MEER Beauty Performance. Voor MEER zichtbare resultaten. Duurzaam. Professioneel. Ontwikkeld door experts. Het nieuwe make-upassortiment is in lijn met het motto "ask for more" ontstaan: Make-up die MEER doet. Dat is echter nog niet alles: Boris Entrup is het nieuwe lid van de #BABORFamily! Deze beroemde Duitse beauty-expert en visagist leeft met veel creativiteit en ambitie voor zijn passie en is altijd op zoek naar MEER. 

 

De nieuwe, revolutionaire make-upcollectie die MEER doet!

De producten die ervaren experts uit het belangrijkste huidverzorgingsonderzoek van BABOR hebben ontwikkeld zijn gekoppeld aan de uitgebreide make-upkennis van Boris Entrup. Deze samenvoeging resulteerde in innovatieve producten die huidverzorging en make-up combineren. Wat deze producten zo bijzonder maakt? Professionele make-up gekoppeld aan wonderlijke werkstoffen! De unieke vloeibare foundations van BABOR bevatten de krachtige werkstoffen uit de BABOR Ampoule Concentrates, die naargelang van de behoefte de huid matteren, hydrateren of rimpels verminderen. Vloeibare foundations met uiteenlopende texturen en kleuren bieden elke huid de perfecte oplossing dankzij een perfecte symbiose tussen huidverzorging en make-up. Hier gaan de harten van beauty-fans sneller van kloppen: de foundations overtuigen niet alleen met hun verzorgende eigenschappen en een stralende teint, maar ook dankzij de uitgebreide keuze aan kleurnuances.

Elk huidtype

Het assortiment omvat voor elk huidtype dus een passende nuance. "Ik ben blij en trots dat ik nu deel uitmaak van de #BABORFamily. Het was ontzettend leuk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de nieuwe make-uplijn. Mijn jarenlange ervaring als visagist en de knowhow waarover BABOR en de trouwe BABOR-klanten beschikken, hebben samen een uitstekend resultaat opgeleverd. Naast het motto "Professionele foundation gekoppeld aan de kracht van ampullen" lag de focus duidelijk op de volgende aspecten: veelzijdigheid en flexibiliteit! De wensen en verwachtingen van de hedendaagse make-upgebruikers zijn immers even veelzijdig als de mensen zelf. Het is belangrijk dat make-up voldoet aan de meest uiteenlopende vereisten en de meest verschillende technieken mogelijk maakt. En dat is precies wat ik zo geweldig vind aan de nieuwe foundations en texturen van BABOR – het zijn echte hybride producten, die gewoon MEER te bieden hebben!“, aldus Boris Entrup over de ontwikkeling van de nieuwe foundations. De wonderlijke foundations worden aangevuld met een hele reeks andere producten voor de perfecte look.

 

Dagelijkse make-up en glamourlook

Boris Entrup heeft stapsgewijs uitgelegd hoe je met BABOR een mooie dagelijkse make-up tevoorschijn tovert en hoe je die ’s avonds omtovert in een adembenemende glamourlook: 

1. De dagelijkse beautyroutine bereidt de huid perfect voor. Breng op de huid een paar druppels van de nieuwe vloeibare foundation aan, geselecteerd op basis van huidtype en de gewenste finish. Breng ook concealer aan onder de ogen. Goed vervagen - zo verdwijnen de donkere kringen onder de ogen snel! 

2. Dan is het tijd voor de finish: zet de foundation vast met de Beautifying Powder. Breng met een contourpenseel een beetje Shaping Powder aan en creëer vervolgens schaduw. 

3. De wenkbrauwen met Eye Brow Mascara losjes perfectioneren en opvullen. 

4. Begin met de donkerste tint van de Eye Shadow Quattro en breng deze aan op de plooi van het ooglid. Creëer schaduw vanuit de binnenste naar de buitenste ooghoek. Breng dan de lichtere tint aan op het bewegende ooglid. Met de helderste tint kunt u accenten aanbrengen onder de wenkbrauw en in de binnenste ooghoek. Voor de perfecte oogopslag brengt u ook nog mascara aan.

5. Lipgloss op de lippen en de dagelijkse make-up is klaar! 

6. Elke make-up is met enkele handelingen om te toveren naar een echte glamourlook: breng bijvoorbeeld de concealer iets royaler aan onder de ogen en vervaag deze mooi. Omlijn de contouren van de wangen ook enigszins. Maak de wenkbrauwen iets expressiever en breng van het Eye Shadow Quattro-palet de donkerste kleur aan op het bewegende ooglid, waarbij u schaduw creëert. Breng op de hoogste punten van het gezicht highlights aan of geef het gezicht wat warme met het bruiningspoeder! Meer is er niet nodig voor de perfecte glamourlook!

"Decoratieve producten met een inhoudelijk effect. Het kleurenpalet van oogschaduw, blush en lippenstift is ontworpen voor een extra frisse, levendige en natuurlijk mooie look. Elk afzonderlijk product is geen vluchtige trend, maar een lievelingsproduct dat veiligheid en echte beautyprestaties biedt – het motto “ask for more" is steevast verweven met alle producten“, zegt Boris Entrup over de productlijn. BABOR gelooft dat iedereen zich zelfverzekerder en gelukkiger voelt als hij of zij zich mooi en op zijn of haar gemak voelt. Daarom zijn alle producten ontwikkeld door experts met jarenlange ervaring op basis van de effectiefste formules, die MEER doen. Schoonheid is immers iets heel persoonlijks – in samenwerking met Boris Entrup richt BABOR de spotlights op deze schoonheid! #askformore

 

Uit de editie van

juli 2021

Zomer