Babor Ampoule Concentrates - Adventskalender 2021

Babor Ampoule Concentrates - Adventskalender 2021

BABOR AMPOULE CONCENTRATES Adventskalender 2021. Join the BABOR fairy tale. Een zee van glinsterende gouden sterren, kleine tere sneeuwvlokjes bedekken de stad Aken, de eerste Kerstliedjes klinken zacht en de zoete geur van Kerstmis hangt in de lucht. De Dom van Aken wordt feestelijk verlicht, het BABOR-huis schittert in kerstsfeer, goud licht schijnt door de ramen en toont de sprookjeswereld van BABOR.

 

Collection Ampoule Concentrates 

De BABOR adventskalender van dit jaar betovert met een magisch design en nodigt je uit voor een 24- daagse ontdekkingsreis. Elk venster van de in feestelijk zwart, wit en edel goud uitgevoerde kalender vertelt op sierlijke wijze een verhaaltje uit BABOR's geschiedenis. Elk verhaaltje viert de kernwaarden van het bedrijf: empowerment, duurzaamheid en kwaliteit. Met veel liefde voor detail hebben de BABOR-producten, de instituten en behandelingen, evenals het BABOR-bos hun plaats gekregen in het design - alles onder het motto van het merk: "ask for more". Highlight: niet alleen het design is betoverend, maar ook de BABOR Precious Collection Ampoule Concentrates. Deze zijn voor het eerst in de kalender te vinden. Achter 24 deurtjes zitten de perfect op elkaar afgestemde ampullen met werkstoffen verstopt. Deze ampullen zorgen stuk voor stuk voor een stralend mooie, jeugdige huid met Kerstmis. 

Voor een individuele touch kan de adventskalender op babor.de gepersonaliseerd worden met een gewenste naam. Daarmee is deze adventskalender absoluut een supercadeau voor Kerstmis. Een ander highlight: de binnenkant van het BABOR-ampullenkalender is volledig plasticvrij! Dit bespaart 4.441 kg CO2 en 12.507 kg plastic. Perfect voor eenieder die MEER verwacht van de feestdagen! Merry Christmas from BABOR with Love.

  

Doctor Babor Power Serum Ampoules - Voor meer zichtbare resultaten 

DOCTOR BABOR meets THE AMPOULES: Het nieuwe ampullentijdperk, dat in elk opzicht een revolutie teweegbrengt. MEER power, MEER innovatie en MEER direct zichtbare resultaten met die nieuwe DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPOULES en hun unieke werkstofconcept!Het innovatieve concept biedt een nóg efficiëntere werking, ongeacht het huidprobleem. Dit is te danken aan de nauwkeurige synergie van zeer krachtige cosmeceutische werkstoffen en de sterk geconcentreerde actieve power van de wereldberoemde BABOR-ampullen. Het resultaat: BABOR's ampullenrevolutie! 

 De Superhero onder de Power-ampullen: de HYALURONIC ACID POWER SERUM AMPOULES! Als revolutionaire vochtbooster bevatten deze - en dat is een primeur voor BABOR-ampullen - 8D hyaluronzuren voor een maximale en onmiddellijke verbetering van de huid.8 verschillende hyaluronzuren en tripeptiden dragen bij aan een intensieve hydratatie op verschillende niveaus, verminderen zichtbaar rimpels en zorgen voor een maximale hydratatie en opvulling na slechts één keer aanbrengen. 86% bevestigt een direct gehydrateerde huid met 6% minder diepe rimpels binnen slechts één week.

In totaal zes verschillende formules met pure hightech werkstoffen - hyaluronzuur, peptiden, ceramiden, beta-glucaan, retinol en vitamine C - bieden bij toepassing als 7-daagse zeer innovatieve, wetenschappelijk onderbouwde oplossingen voor alle huidproblemen en speciale huidbehoeften. Een andere, nauwkeurig afgestemde co-werkstof versterkt bovendien de werking van elk poweringrediënt om de resultaten te perfectioneren. Al na het eerste gebruik is het directe effect zichtbaar. Alle Power Serum Ampoules zijn veganistisch, vrij van geur- en kleurstoffen en dermatologisch getest. Natuurlijk zijn de producten ook vrij van synthetische polymeren, siliconen en parabenen.

  

Hyaluronic Acid - Hydrating & Plumping

Directe hydratatie bij een droge huid! Met de innovatieve Hyaluronic Acid POWER SERUM AMPOULES BABOR presenteert voor het eerst de kracht van 8D hyaluronzuren. De combinatie van 8 verschillende hoogmoleculaire, laagmoleculaire en gecrosslinkte hyaluronzuren in verschillende grootten werkt als een spons met fijne poriën voor de huid. De stoffen uit de ampullen zorgen voor een betere opname, opslag en toevoer van vocht in verschillende dieper gelegen lagen van het bovenste huidoppervlak. De POWER-PLUS: de extra tripeptiden geven het huideigen "plumping"-systeem een boost en stimuleren de huid hyaluronzuursynthese. De powerkuur overtuigt door een onmiddellijk en langdurig hydraterend effect. De kuur stimuleert de huideigen productie van hyaluronzuur, verhoogt het vochtgehalte van de huid en vermindert rimpels zichtbaar en meetbaar. 's Morgens en/of 's avonds na de reiniging op het gezicht aanbrengen en lichtjes inkloppen. Voor een jeugdig stevige en fris stralende teint. 

7 x 2 ml; 39,00 EUR  

 

Uit de editie van

oktober 2021

Herfst