ANNE&MAX

ANNE&MAX

Onlangs opende Anne&Max haar 25e vestiging in het Westerkwartier aan het Stationsplein 303 in Delft. Een moderne, sfeervolle huiskamer met zonnig terras waar je dagelijks (van 8.00 tot 18.00 uur) terecht kunt voor verse, gezonde, huisgemaakte en veelal bio ontbijtjes, brunches, lunches, High tea, borrels en natuurlijk heerlijke koffie en thee.

WESTERKWARTIER DELFT

Al sinds zijn dertiende werkt de gepassioneerde en enthousiaste Jasper van Amelsvoort in de horeca “ ik droomde er toen al van om later voor mezelf te beginnen”. Geboren en getogen in Arnhem verhuisde hij voor zijn partner naar Rotterdam. Na jarenlange ervaring in de horeca werd hij bedrijfsleider bij een horecaketen in Delft, waar hij kennis maakte met het franchise concept. ‘’Franchise geeft je op de juiste vlakken ondersteuning, zodat je er niet alleen voor staat. Dat is wat mij heeft getriggerd om naar een franchise concept te kijken.’’

“In eerste instantie ging het om een andere vestiging in Rotterdam, maar toen kwam de mogelijkheid in Delft voorbij en dacht ik ‘dit moet zo zijn’. Ik vind Delft erg leuk, zo leuk zelfs dat het de bedoeling is om hierheen te verhuizen, zodat ik ook dichtbij mijn vestiging ben. In de tweeëneenhalf jaar dat ik al in Delft heb gewerkt, leer je ook de mensen kennen. Ze zijn heel gemoedelijk en relaxed, hele fijne mensen en veel kennen elkaar. En toen ik de geweldige locatie zag, was ik gelijk verkocht. Ik houd van moderne gebouwen, hele hoge ramen van zeven meter, overal glas, echt een heel gaaf pand. En dan komt er over twee jaar ook nog eens een heel mooi park voor de deur. Ik zie het al helemaal voor me dat gasten daar neerstrijken met een Anne&Max picknickbox.”

ANNE&MAX

Al meer dan 15 jaar is Anne&Max haar oprechte missie om een huiskamer in de stad te zijn. Met de opening van Delft zitten we op 25 vestigingen in Nederland. Het brood, de croissants en de scones worden iedere vroege ochtend afgebakken. De dagelijks geleverde ingrediënten worden gesneden of verwerkt tot heerlijke sappen en de koffie wordt uitgebreid getest op smaak en contrast om de lekkerste espressi en cappuccini te maken. Elke dag weer, elke dag vers en veelal bio, biodynamische, fairtrade, direct trade of gewoon hele goede eerlijke producten met een bijzonder verhaal.

Oprichter Wobbe van Zoelen: “Wij gaan zo goed mogelijk met de wereld om ons heen om. Daarom wordt een groot deel van onze producten nu al milieuvriendelijk geproduceerd en blijven we actief op zoek naar kwalitatief goede en milieuvriendelijke producten en werkwijzen. Zo hebben wij samen met onze koffiebranders en lokale koffie exporteur onze eerste direct trade opgezet in Peru. Door deze samenwerking ontvangen de koffieboeren een eerlijke prijs en is er beter zicht op het proces van producent tot consument. Zo hoef je je als gast geen zorgen te maken dat niemand in de keten is geschaad en zodat alles dat goed smaakt, ook goed voelt.”

ANNE&MAX DELFT

Stationsplein 303, 2611 BV Delft

Geopend ma t/m zo 8.00-18.00 uur www.annemax.nl

 

Uit de editie van

juli 2022

Zomer