Your Personal Investment - Minder stress

Your Personal Investment - Minder stress

Didy Wittmer, eigenaar van Your Personal Investment: “Met 5 kinderen, inmiddels 3 eigen bedrijven, maar ook nog een eigen sociaal leven, is de behoefte om alles goed te organiseren erg groot, zodat er genoeg tijd over blijft om leuke en spontane dingen te doen. Mijn missie is dan ook om er voor te zorgen dat jij minder stress hebt en meer tijd over houdt voor de dingen die je echt leuk vindt”. 

 

Time Management 

Achttien jaar geleden begon Didy als secretaresse bij verschillende bedrijven en ging al snel als zelfstandig personal assistent aan de slag. Via de opdrachtgevers kwam ze natuurlijk ook met time management in aanraking. Al snel ontwikkelde ze haar eigen cursus time management op basis van haar jarenlange zakelijke ervaring. Maar ook op basis vanuit haar privé omgeving. Want Didy heeft samen met haar man ook nog een bouw- en installatiebedrijf en vijf kinderen. Deze makkelijk toepasbare en geen tijdrovende cursus “want mensen die een cursus time management volgen, hebben over het algemeen niet heel veel tijd over” gaf ze jarenlang aan diverse groepen op locatie.

“Vanwege privé omstandigheden ben ik een aantal jaar geleden gestopt met werken, maar die cursus time management is eigenlijk altijd blijven liggen. Totdat ik in 2020 werd benaderd door één van de cursisten. Hij was nog steeds tevreden met alle tips en paste deze nog steeds toe. Maar hij liep een beetje vast in het efficiënt afhandelen van zijn social media. Continue gaat de telefoon, krijgt hij berichtjes en wil dan meteen reageren. Hij weet dat dat niet handig is, omdat de rest van het werk wat je eigenlijk ook zou moeten doen, blijft liggen en je niet 24/7 met je telefoon in je hand wilt zitten. Dus hoe kon hij hier op de juiste manier mee omgaan, zodat het niet zo’n grote belasting is. En dat zette mij aan het denken en mede door corona omdat mensen liever niet met een grote groep op een locatie gaan zitten om een cursus te volgen. Maar ook het feit dat ik liever niet meer de cursus in company wilde geven. Zodoende heb ik de cursus van toen opgefrist en gedigitaliseerd, zodat ik veel meer mensen de juiste handvatten kan geven, om meer tijd over te houden voor zaken die er echt toe doen. Iets later dan gepland, omdat ikzelf corona kreeg, heb ik in juni 2021 de website gelanceerd”. Leuk, op de site vind je goede tips onder het kopje blog. 

 

Your Personal Organizer

Lange tijd zocht Didy naar een agenda die aansluit bij de cursus, maar die ook voldoet aan alle eisen die ze er privé voor heeft. Deze kon ze niet vinden en zo ontstond het idee voor de Your Personal Organizer. Een goede en overzichtelijke organizer agenda die zorgt voor het behouden van overzicht en rust in zowel werkgerelateerde situaties en je privéleven, “iedereen heeft behoefte aan houvast”. Bovendien heeft ieder mens een uniek leven, waardoor niet iedereen dezelfde wensen heeft voor een agenda planner. Vandaar dat deze organizer volledig op maat samengesteld kan worden. Als agenda, planner, to do’s, voor je boodschappen en notities, sport, dagboek en nog veel meer in één overzichtelijke dagindeling. 

Je kiest een leren kaft in jouw favoriete kleur en design en je personaliseert Your Personal Organiser met de verschillende agenda accessoires, die op jouw privé- en zakelijk leven zijn afgestemd. Tip: Didy verkoopt ook leuke quote kaartjes om positief naar de dag te kijken. En heel handig je kiest zelf je startmaand, waardoor je niet vast zit aan een standaard jaarindeling. Hierdoor is het mogelijk om op ieder moment in het jaar een passende organizer agenda aan te schaffen en heeft standaard 12 maanden vanaf de startmaand. “En nooit meer het probleem dat je telefoon met je agenda crasht of dat je batterij leeg is”. 

 

More personal organisers 

Your Personal Investment heeft ook aan de leerkrachten gedacht, want als leraar heb je te maken met verschillende en vooral veel individuen die allemaal persoonlijke aandacht nodig hebben. Het leven als docent kan dan ook zeer hectisch zijn, waardoor een duidelijke planning gewenst is. Denk aan jaaroverzichten, maand-en weekplanningen, verjaardagen, notities, maar ook leuke uitspraken en een smoelenboek. Natuurlijk kan ook deze agenda uitgebreid en gepersonaliseerd worden. 

Op veler verzoek kon de nieuwste organizer agenda niet uitblijven, namelijk de wedding planner. Een heel handige tool om op overzichtelijke wijze hét droomhuwelijk te plannen. De jurk, de feestlocatie, het entertainment, de kleding voor de bruidsmeisjes/jonkers, bedankjes etc. Deze organizer creëert overzicht in de chaos zoals  kant & klare checklisten en vragen voor de leveranciers. “Je kiest zelf het formaat A4 of A5, je hebt alle to do’s in één overzicht, notities en ideeën handig bij elkaar, een duidelijk overzicht van wie wat doet, ruimte voor foto’s en een prachtig naslagwerk voor na het huwelijk”. 

 

Your Personal Investment
T 085 48 77 216
www.your-personal-investment.nl
Instagram & Facebook @your.personal.investment

 

 

 

Uit de editie van

oktober 2021

Herfst