Wiesa Styling - Je thuis voelen

Wiesa Styling - Je thuis voelen

Een thuis waar jij je prettig en comfortabel voelt? Dat is precies wat Wiesa Styling voor je doet. Smaak is een kwestie van emotie en gevoel. Je kunt je geld maar één keer uitgeven, dus waarom impulsaankopen voor je huis doen als je ook advies kunt krijgen van hét adviesbureau dat er verstand van heeft. Persoonlijk advies in combinatie met kennis van materialen, 30 jaar ervaring, originaliteit en passie voor het vak. 

 

Boordevol smaak en emotie 

Evelien en Wiesa leveren een totaal concept, boordevol smaak en emotie. Wiesa de Vries: “Het stylen en kleurconcept zit in je genen, dat kan je niet leren”. Ze komen graag bij je thuis langs om de sfeer te proeven en werken volgens gevoel en creëren daarbij een interieur dat praktisch is, maar met jouw eigen persoonlijke stijl. Ze visualiseren het totale plaatje, zodat jij jouw wensen kan zien. Daarna kies je voor alleen advies -zoals je eigen meubelen met een paar aanpassingen-, een totaal nieuw interieur of je geeft echt alles, heel fijn, uit handen. “Het mooiste compliment is dat klanten bellen, omdat ze nog zo blij zijn met hun thuis. Of dat een nieuwe klant belt, omdat ze via via hebben gehoord dat ze bij ons moeten zijn”. De kwaliteit, het persoonlijke advies, de styling en de afwerking tot in alle details is echt het visitekaartje van Wiesa Styling. 

 

Milieubewuster

“Nieuw is dat we steeds milieubewuster werken. We doen de laatste tijd veel met elektrische haarden, die steeds mooier worden in plaats van de open haarden. Want we gaan gewoon straks allemaal van het gas af. En dat merk je ook aan de nieuwbouw, dat er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met vervuiling, dus alles is veel schoner en  werkt via afstandsbedieningen. Dat is soms ook wel lastig als er bijvoorbeeld door de architect geen rekening is gehouden met ruimte voor het ophangen van de gordijnen, maar ook daar hebben we een oplossing voor”.  

Naast totaalconcepten voor particulieren en bedrijven, geeft Wiesa Styling ook op maat gemaakt advies over het gebruik van materialen, meubels, accessoires en het creëren van de juiste indeling d.m.v. een 3D-tekening. Dus ben je toe aan een frisse wind door je huis? “We geven advies voor ieder budget, groot en klein”. Een gesprek bij je thuis, wanneer het jou uitkomt op afspraak, en een op maat gemaakt stylingadvies heb je al vanaf €500. 

 

Wiesa Styling 
Hoflaan 23, 's-Gravenzande
T 0174 61 43 00
www.wiesastyling.nl

 

 

 

 

 

 

Uit de editie van

oktober 2021

Herfst