Wiesa Styling

Wiesa Styling

Boordevol smaak en emotie

 

Een thuis waar jij je prettig en comfortabel voelt? Dat is precies wat Wiesa Styling al meer dan 30 jaar voor je doet. Smaak is een kwestie van emotie en gevoel. Je kunt je geld maar één keer uitgeven, dus waarom impulsaankopen voor je huis doen als je ook advies kunt krijgen van hét adviesbureau dat er verstand van heeft. Persoonlijk advies in combinatie met kennis van materialen, originaliteit en passie voor het vak.

 

Jouw persoonlijke stijl

Evelien en Wiesa leveren een totaal concept, boordevol smaak en emotie. Wiesa de Vries: “Het stylen en kleurconcept zit in je genen, dat kan je niet leren.” Ze komen graag bij je thuis langs om de sfeer te proeven en werken volgens gevoel en creëren daarbij een interieur dat praktisch is, maar met jouw eigen persoonlijke stijl. Ze visualiseren het totale plaatje, zodat jij jouw wensen kan zien. Daarna kies je voor alleen advies -zoals je eigen meubelen met een paar aanpassingen-, een totaal nieuw interieur of je geeft echt alles, heel fijn, uit handen. “Zoals dit jaren ’30 huis, wat in de Laura Ashley stijl werd opgeleverd, maar niet meer van deze tijd is en niet bij het jonge stel past wat er nu woont. De prachtige trap hebben we een donkere, mos, olijf groene kleur gegeven en de slaapkamer een zonnig, zen, okerkleurig plafond. Daar moesten ze eerst even hard over nadenken, maar vinden het resultaat geweldig.” De kwaliteit, het persoonlijke advies, de styling en de afwerking tot in alle details is echt het visitekaartje van Wiesa Styling. “Het mooiste compliment is dat klanten bellen, omdat ze nog zo blij zijn met hun thuis. En dat een nieuwe klant belt, omdat ze via via hebben gehoord dat ze bij ons moeten zijn.”

 

Milieubewust

“We werken steeds meer milieubewust. Zoals elektrische haarden, die steeds mooier worden in plaats van de open haarden. Want we moeten straks allemaal van het gas af. En dat merk je ook aan de nieuwbouw, dat er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met vervuiling, dus alles is veel schoner en werkt via afstandsbedieningen. En we gebruiken stoffen die van PET flessen worden gemaakt. De buitenkleden, kussens, ze maken heel veel plastic, waardoor de stoffen ook sterker worden. En we herstofferen ook veel als de bank nog van goede kwaliteit is.” Naast totaalconcepten voor particulieren en bedrijven, geeft Wiesa Styling ook op maat gemaakt advies over het gebruik van materialen, meubels, accessoires en het creëren van de juiste indeling d.m.v. een 3D-tekening. Dus ben je toe aan een frisse wind door je huis? “Wij geven advies voor ieder budget, groot en klein.”

 

Wiesa Styling

Hoflaan 23, 's-Gravenzande

T 0174 61 43 00

www.wiesastyling.nl

Uit de editie van

oktober 2022

Herfst