Tunderman - Alles voor je ogen en oren

Tunderman - Alles voor je ogen en oren

Ruiken, horen, zien, proeven, voelen… Dankzij onze zintuigen genieten wij van lekker eten, fijne muziek, een prachtig landschap en een warme knuffel. De meesten hebben om goed te kunnen zien en horen wel hulpmiddelen nodig. Dan ben je bij Tunderman, al 50 jaar een begrip in Leidschendam en Den Haag met een vast team van professionele opticiens, contactlensspecialisten, optometristen en audiciens, in goede handen. 

 

Mall of the Netherlands

Ben je al langs geweest in de geweldige nieuwe Westfield Mall of the Netherlands, het voormalige Leidsenhage? Hier is het shoppen opnieuw uitgevonden; groots én knus, verrassend én vertrouwd, meeslepend én ontspannen, echt allemaal en nog veel meer. Hier gaat een middag shoppen moeiteloos over in een avond uit. Je ervaart internationale allure met een Hollandse twist. En je ontdekt culinaire werelden en komt nieuwe brillen trends op het spoor. Want Tunderman is hier natuurlijk ook aanwezig, Liguster 5. Of je nu op zoek bent naar een bril om beter te kunnen zien of dat het je outfit complementeert, ze verkopen hier een mooie collectie monturen van internationale topmerken. Het team is altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van (zonne)brillen en het aanbod wisselt dan ook regelmatig en verschilt per vestiging. Heb je liever lenzen? Dan is het Tunderman Lensplan misschien een idee. Voor een vast laag bedrag per maand ontvang je lenzen en vloeistof automatisch thuis. Daarnaast word je halfjaarlijks opgeroepen voor een lenscontrole waarbij de sterkte van je ogen, de pasvorm van de lenzen en de gezondheid van je ogen worden beoordeeld. En kijk zeker eens op hun Facebook en Instagram, want ze delen de leukste tips en weetjes. 

 

De beste oog- en oorzorg 

Willem Brekelmans, samen met Andre Lassooij, eigenaar: ”Wij zijn één van de weinige winkels die al sinds het begin (1971) in Leidsenhage zitten. Een aantal winkels had besloten om te blijven na de overname door het Amerikaanse Westfield. En we zitten nu op een leuke plek, tegenover de Jumbo vlak bij de ingang. Hier komen ook onze trouwe Leidschendamse klanten het makkelijkst binnen”. 

In 1998 hebben ze Oogmerk Tunderman overgenomen. “De ‘oude’ meneer Tunderman is inmiddels met pensioen, maar komt af en toe nog wel even buurten. Vanwege de goede relatie met hem en de goede naam sinds eind jaren ’50 in Leidschendam, hadden we toen besloten om de naam te behouden. Sinds 2008 kwam daar de winkel in het Benoordenhout bij. In deze winkel ben ik zelf bijna altijd (soms in de Mall) met Yvonne aanwezig, omdat wij en onze klanten het belangrijk vinden dat je altijd dezelfde gezichten ziet. En dat doen wij al dertien jaar, dat werkt gewoon het beste en dat koesteren we. 

In de drie filialen werken we in totaal met een vast team van twaalf gediplomeerde collega’s, waarvan sommigen hun eigen specialisme hebben. Bijzondere contactlenzen zoals nachtlenzen, complexere lenzen qua correctie en voor mensen die eigenlijk geen lenzen meer kunnen dragen. Soms worden klanten zelfs door onze concullega’s naar ons doorverwezen. Dat geeft wel wat aan. 

In de winkels in de Mall en in Den Haag doen we ook een aantal medische checks. Diabetis controles voor de huis-en oogartsen in de omgeving, want deze ziekte zie je namelijk als eerste in het netvlies terug. In de Mall doen we sinds een paar maanden ook rijbewijs keuringen voor het CBR. Dit wordt enorm goed ontvangen vanwege de grote  achterstanden bij het CBR. En in de winkel op de Damlaan, kan je ook terecht voor je gehoor. Hier werken wij samen met professionals van Oorwerk”. Zij hebben de best mogelijke zorg voor haar klanten hoog in het vaandel staan. Er werken alleen audiciens die goed opgeleid zijn en snappen dat je naast oren ook gevoelens, wensen en eisen hebt, voor het leveren van het best mogelijke maatwerk. Zodat je weer goed hoort. 

 

Mooiste merken 

Bij Tunderman Opticiens verkopen ze internationale topmerken zoals Ray Ban, Andy Wolf, Oliver Peoples, Etnia Barcelona, en vele anderen. “In de Mall zijn we ook vooral bekend omdat we een grote Lindberg dealer zijn. Hier verkopen we ook de Lindberg exclusief lijn, de gouden en hoornen brillen met onder andere diamantjes die ook gecustomized kunnen worden. Klanten komen ook voor het Duitse, klassieke Lunor. Dit merk heeft een grote schare liefhebbers, juist vanwege zijn tijdloosheid. En het wereldwijd bekende Maui Jim uit Hawaï. Hét merk dat alle zonnefilters in hun zonnebrillen stopt, dus niet alleen tegen de zon, maar ook een kleurenfilter, een contrastfilter en een polaroidfilter. Alle zonnebrillen maken we ook op sterkte. Wij waren één van de eersten die in 2018 dit merk naar Nederland haalden en het is nu aan het exploderen”.  

 

Tunderman Opticiens 

Leidsenhage/Mall of the Netherlands
Liguster 5 (tegenover de Jumbo), Leidschendam 
T 070 3272226

Van Hoytemastraat 37, Den Haag 
T 070 3242056

Damlaan 23C, Leidschendam 
T 070 3274635 

www.oogmerktunderman.nl
Facebook / Instagram oogmerktunderman
www.oorwerk.nl

 

 

 

 

 

Uit de editie van

oktober 2021

Herfst