Statement maken met een telefoonhoesje

Statement maken met een telefoonhoesje

Je bent ongetwijfeld in de wolken met je gloednieuwe smartphone. Niet zo gek, want met een smartphone kun je vandaag de dag heel veel: het weer checken, up-to-date blijven van het laatste nieuws, schitterende foto’s maken die niet te onderscheiden zijn van professionele camera’s, actief zijn op social media en natuurlijk in contact zijn met vrienden, familie en kennissen. Zeker in de onwerkelijke tijd waar we in leven, biedt een smartphone uitkomst om toch nog met opa en oma te kunnen facetimen. Je wilt er daarom wel voor zorgen dat je telefoon in topstaat blijft en ineens wél tegen een stootje kan. Jouw zoektocht naar een leuk telefoonaccessoire kan lang duren, maar niet als je een bezoekje brengt aan Casimoda of Leuke Telefoonhoesjes. De telefoonhoesjes uit hun collecties zijn leverbaar in tal van kleuren, designs en afmetingen. Genoeg aanbod om ook een hoesje te vinden dat bij jouw stijl past.

 

Tal van handige cases

Vroeger was het erg populair om het telefoonhoesje zelf te customizen, maar dat lijkt nu niet zo belangrijk. Denk aan die, nu veel te foute, frontjes en cases voor een Nokia 3310 die je op de markt kon kopen. Vandaag de dag heb je de keuze uit tal van handige en functionele cases waar je je smartphone makkelijk in kunt klemmen. Waar je ook voor kiest om je telefoon mee te beschermen, zorg ervoor dat je investeert in hoogwaardige accessoires. Ga bijvoorbeeld voor een van de iPhone 12 Pro Max telefoonhoesjes bij Casimoda als je fashion en kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan. De hoesjes van Casimoda zijn slijtvast, kunnen tegen een stootje en zien er na intensief gebruik nog steeds even goed uit. Wel zo handig om te weten, toch?

 

Geen 12 in een dozijn hoesje

Iedereen verlangt vandaag de dag naar een unieke telefoon en daarom is de personalisatie van telefoons zo immens populair. Er zijn zoveel verschillende manieren hoe we onze telefoons in een uniek jasje kunnen steken. Je kunt zelf aan de slag en een hoesje ontwerpen met behulp van een online do-it-yourself tutorial, maar in de webshop van Leuke Telefoonhoesjes moet slagen ook een fluitje van een cent zijn. Hun telefoonhoesjes dansen met de modetrends mee met een permanent wisselend aanbod tot gevolg. Dankzij de unieke designs die je nergens anders vindt, en de mogelijkheid om zelfs jouw naam of initialen op een hoesje te laten bedrukken, wordt het wel heel verleidelijk om meerdere telefoonhoesjes te kopen. Ga je een iPhone 11 hoesje kopen of bestel je ook direct een Huawei hoesje voor de telefoon van je moeder? Voor de prijs en kwaliteit hoef je het in ieder geval niet te laten.

 

www.casimoda.nl

www.leuke-telefoonhoesjes.nl

 

 

Uit de editie van

september 2020

Zomer