SUITE702

SUITE702

Prachtige biologisch beddengoed voor in jouw slaapkamer. Plaids & Blankets kunnen voor van alles gebruikt worden. Kruip er lekker onder of leg hem als decoratie op de bank. Maak je kamer helemaal af met een Plaid aan het einde van je bed.


Onze plaids zijn 130x170 cm en zijn gemaakt van biologisch katoen. Doordat de plaids gemaakt zijn van dubbel gebreid katoen is hij heerlijk zacht en kriebelt hij niet. De plaids zijn opgedeeld in 2 kleurvlakken met ieder een modieuze kleur samenstelling die past op bed en bank.

De plaids zijn gemaakt van biologisch katoen en worden op milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze geproduceerd in India. De prijs is 99,95 Eur. De plaid is verkrijgbaar in 3 verschillende kleurcombinaties.

Dark Grey / Veldspar Green,  Toffee / Blush en Yellow / Camel

 

Over SUITE702

Toen Olaf Arkauer en Shirley Muijrers in 2018 SUITE702 lanceerden, wisten ze niet dat het merk zo'n vlucht zou nemen. Hun passie voor kleur en materiaal werd direct opgepakt. In een mum van tijd werd hun eerste collectie met 9 kleuren biologisch perkal katoen uitverkocht. Daarna kon het merk uitbreiden met linnen en satijn.

Textieldesigner Shirley houdt zich vooral bezig met de materialen en de kleuren en haar partner Olaf, reclamestrateeg, zorgt voor marketing en de zakelijke kant van het bedrijf.

 

Volg ons op instagram: @suite702_bedding

www.suite702.com

 

 

 

Uit de editie van

maart 2021

Lente