SIF Jakobs

SIF Jakobs

Terwijl Sif Jakobs aan het dagdromen was en verlangde naar reizen naar verre oorden, zocht ze op internet bijzondere plekken om te bezoeken. Zo kwam ze virtueel op nieuwe plekken uit en ontdekte ze niet alleen verschillende hidden gems over de wereld maar vond ze ook haar inspiratie voor de nieuwe collectie.

Ferrara

Toen Sif Jakobs voor het eerst The Twisted Cayan Tower in Dubai tegenkwam werd ze overweldigd en geïnspireerd door de architectonische esthetiek ervan. De zuivere gedraaide lijnen werden de inspiratie voor de nieuwe Ferrara Collectie. Een collectie die verfijnd en edgy is en net dat juiste beetje sparkle aan je garderobe toevoegt.

Prijzen tussen €89,- / €149,-

Capri

Capri neemt je mee terug naar het ontwerp-DNA waar Sif Jakobs bekend om staat, strakke geometrische vormen ondergedompeld in een oceaan van sprankelend zirkonia. Een collectie van eye-catchers die perfect te combineren zijn, onderling maar ook met een bestaande sieraden collectie.

RRP 

Prijzen tussen €119 - / €215,-

Ellera

Aan de, nu al iconische, Ellera collectie worden naast een zwarte editie van bestsellers ook earcuffs toegevoegd. Perfect om met elkaar te combineren als stack of juist op zich zelf te dragen.

Prijzen tussen €45,- / €95


Chain

Step up your chain game met deze Sif Jakobs Jewellery chain kettingen. Een must-have in elke sieradendoos, draag ze samen en creëer zo verschillende layers voor een geheel eigen look.

Prijzen tussen €55,- / €119,-

Over Sif Jakobs

De ontwerpster achter dit sieradenmerk is Sif Jakobs zelf. Haar reizen, ‘lifestyle’ en instinctieve liefde voor design zijn de inspiratie voor luxe, doch betaalbare sieraden collecties. Sif is geboren in IJsland, volgde in Zweden de opleiding als goudsmid, en vestigde zich, na jaren rondreizen, in 2000 in Kopenhagen.


Sif Jakobs maakt gebruik van Sterling Silver en 18k gold plated.  “I love to design jewellery that makes women shine, "Let Yourself Shine" is one of my mantras, and that's just what my jewellery can do. They are exclusive, with a raw elegance, they emphasize the woman's beauty and my jewellery always glitters, she smiles.”

 

 

 

Uit de editie van

maart 2021

Lente