Rijvaardigheidscentrum Lelystad

Rijvaardigheidscentrum Lelystad

Rijvaardigheidscentrum Lelystad is het mooiste en modernste slipbanencomplex van Nederland. Het voormalig ANWB testcentrum is afgelopen jaren grondig verbouwd en is klaar voor de toekomst. U kunt hier terecht voor zowel particuliere als zakelijke trainingen en Automotive evenementen. Of het nu gaat om een slipcursus of een compleet verkeersbeleid, wij staan graag voor u klaar.

Leuker leren

Iedereen die een rijbewijs heeft neemt deel aan het verkeer, of dat nu dagelijks of sporadisch is. We hebben allemaal ons rijexamen moeten doen en weten de regels van het verkeer. Maar weet jij wat de remweg is van je auto als je 80 km per uur rijdt? Of wat je moet als je auto in een voorwielslip raakt? Bij een slipcursus maken we je bewust van de risico’s die het dagelijks verkeer met zich meebrengt. Het doel van de trainingen is om gevaren te leren herkennen en te vermijden, daarom ligt de nadruk op het voorkomen van ongevallen. Dit kan zowel in je eigen auto als in één van onze huurauto’s.

Speciale gelegenheid

Een verjaardag, het behalen van je diploma, met pensioen of het halen van je rijbewijs; er is genoeg te vieren. En bij een speciale gelegenheid horen natuurlijk ook cadeautjes, maar wat geef je iemand die alles al heeft? De zoektocht naar een origineel cadeau kan soms moeilijk zijn, maar wij bieden uitkomst. Al onze slipcursussen en rijvaardigheidstrainingen zijn namelijk ook als cadeau te bestellen. Het is misschien niet het meest voor de hand liggende cadeau, maar ook al is degene voor wie je het cadeau bedoelt geen auto-fanaat, dan toch kan een slipcursus het perfecte cadeau zijn.

Ervaringen zijn leuker en blijven langer

Een ervaring cadeau geven is een trend die al langer gaande is, maar ook nu is dit nog steeds heel populair. Misschien zelfs nog wel populairder, want mensen delen hun ervaring meer dan ooit tevoren. Steeds meer zijn we opzoek naar dingen om de dagelijks sleur te onderbreken en ons iets nieuws te laten ervaren, om nieuwe herinneringen te maken. Het is altijd leuk om een lekker geurtje cadeau te krijgen, maar die dag dat je met de adrenaline gierende door jouw lijf een auto uit de slip haalt is iets wat je niet snel zult vergeten.
Of je nu een slipcursus cadeau doet of je een training voor jezelf boekt, je kan er zeker van zijn dat je aan het eind van de dag een unieke ervaring rijker bent.

Iets tastbaars geven

Onze cadeaubonnen zijn makkelijk te bestellen via onze website www.rijvaardigheidscentrumlelystad.nl
Dus of je nu een cadeau zoekt voor een beginnende of een ervaren bestuurder, een slipcursus kan precies die perfecte verassing zijn voor een onvergetelijke dag.

 

 

Uit de editie van

maart 2021

Lente