PrimaDonna

PrimaDonna

Nederlandse actrice Sanne Vogel deelt haar lingerie verhaal met PrimaDonna

 

Sanne Vogel, actrice, regisseuse en schrijfster draagt al jaren PrimaDonna en deelt nu voor de camera haar persoonlijke verhaal. De Nederlandse vertelt over hoe perfect passende lingerie haar zelfvertrouwen heeft beïnvloed en haar trots maakt op haar vrouwelijke rondingen. Ze had al vanaf een vrij jonge leeftijd grotere borsten, maar ook een smalle rug en vond in het brede maten bereik van PrimaDonna haar ideale pasvorm. ''Als je niet zo blij bent met je lichaam ga je vaak niet meteen voor jezelf mooie lingerie kopen. Maar dat verandert als je de kracht van goeie lingerie ontdekt. Het is een beetje een wisselwerking. Als je iets koopt dat heel mooi past en er heel mooi uitziet, dan zie je er ook zelf meteen mooier en zelfverzekerder uit. Ja, 't hangt allemaal met elkaar samen'' zegt ze hierover. Eerlijk en oprecht vertelt ze over zowel de positieve als de meer uitdagende aspecten van het hebben van grote borsten en hoe het vinden van de juiste lingerie de manier waarop ze naar haar lichaam en borsten kijkt heeft veranderd. Onderstaand is de gehele video te zien.

 

''Na de zwangerschap van de tweeling moest ik opnieuw van mijn lichaam gaan houden. Ik was trots op wat mijn lijf had gedaan, twee gezonde mensjes tegelijk gemaakt en gedragen, maar ik moest ook wennen dat mijn lichaam logischerwijs veranderd was. Mijn behamaat was ook veranderd, ik had steeds de verkeerde maat te pakken waardoor beha's niet lekker zaten. Door me te laten opmeten begreep ik dat niet mijn omtrek groter was geworden, maar juist mijn cup. Toen ik eenmaal in de juiste maat de prachtige lingerie van PrimaDonna droeg, voelde ik me een stuk zekerder in mijn 'nieuwe' lichaam.''

- Sanne Vogel

 

Op het #WeArePrimaDonna platform zet het merk meerdere vrouwen in de schijnwerpers die zich dankzij het effect van mooie en perfect passende lingerie zelfverzekerd voelen en trots zijn op hun vrouwelijke vormen. Door open en eerlijk te getuigen in PrimaDonna-lingerie willen zij een bron van inspiratie zijn voor andere vrouwen.

Uit de editie van

oktober 2022

Herfst