Pandora - Speciale gelegenheden

Pandora - Speciale gelegenheden

Pandora’s Global Muses vieren de terugkeer van speciale gelegenheden. De zes internationale muzen van Pandora Evan Mock, Precious Lee, Georgia May Jagger, Cici Xiang, Tasya van Ree en Larsen Thompson - vieren de terugkeer van speciale gelegenheden in het dagelijks leven en staan voor de camera van door internationaal geprezen filmmaker Barbara Anastacio in Pandora's nieuwe Wearing Occasions collectie. De campagne is gestyled door stylist en editor Gabriella Karefa-Johnson.

 

Meer dan ooit voelt elke gelegenheid - groot of klein - speciaal: een goed excuus om dit te vieren. Pandora's Wearing Occasions-concept stelt ons in staat om: ons te verheugen op alledaagse momenten in het leven en op de grote gebeurtenissen en mijlpalen. De Global Muses omvatten een breed scala aan talenten en biografieën: van dansers tot acteurs, modellen en kunstenaars. Elk persoon staat bekend om zijn of haar kenmerkende gevoel voor stijl, zelfexpressie en authentieke stem. 

 

Dit jaar zien we drie nieuwe muzen - Evan Mock, Precious Lee en Cici Xiang - sluiten zich aan bij Georgia May Jagger, Larsen Thompson en Tasya van Ree, de laatste zijn Pandora Muses sinds 2019. We volgen de muzen over de hele wereld en tijdens verschillende momenten binnen één dag, en zij laten ons zien hoe ze de nieuwe Wearing Occasions items voor verschillende gelegenheden stijlen.  

 

We worden wakker in New York City met professionele skateboarder, acteur en fotograaf Evan Mock, die uitlegt wat het betekent om een ​​regelbreker te zijn. Dan is het op naar Shanghai voor een middagwandeling met het Chinese model en kunstmecenas Cici Xiang, voordat we teruggaan naar New York City voor een modeshoot met baanbrekend model en diversiteitskampioen Precious Lee, die onthult hoe de sterke vrouwen in haar leven haar hebben geholpen met het ontwikkelen van een gedurfd gevoel voor stijl.We maken een middagrit door LA met fotograaf Tasya van Ree, wiens stijl de dunne lijn betreedt tussen mannelijk en vrouwelijk, voordat we supermodel Georgia May Jagger opzoeken in haar thuisbasis in LA, terwijl ze zich klaarmaakt voor een avondje uit. We sluiten de dag af met danseres, model en actrice Larsen Thompson net voordat ze naar een feestje gaat.

 

Wat hun leeftijd, geslacht, locatie, achtergrond of vooruitzichten ook zijn, de Global Muses zijn niet bang om hun Pandora sieraden te dragen op hun eigen manier. Of het nu gedragen wordt met attitude, gratie, gemak of zelfvertrouwen, de sieraden kunnen worden gestyled om een ​​uniek verhaal te vertellen.

 

“Werken met de zes Global Muses was echt verhelderend en stimuleerde mijn creatieve proces”, zegt stylist Gabriella Karefa-Johnson. “Ik ben altijd benieuwd naar de persoon voor mijn camera want wat je draagt is een uitdrukking van wie je bent. Ik heb grondig onderzoek gedaan naar elk van de muzen; en heb ontdekt waar ze van houden, waar ze gepassioneerd over zijn en wat ze willen uitdragen door middel van hun eigen beeldspraak. Ik probeerde dit over te brengen met de sieraden die ik voor ze heb uitgezocht.”

 

“Belangrijker dan speciale gelegenheden, zijn de speciale momenten in het dagelijks leven; die ons laten waarderen en ons echt maakt wie we zijn. We leven in een universum van kansen. Sieraden passen bij alle gelegenheden, hoe groot of klein ook, zolang het maar jouw persoonlijkheid uit', zegt Pandora’s ontwerpers duo Francesco Terzo en A. Filippo Ficarelli. “Het Wearing Occasions-concept is een hulpmiddel om jouw eigen stylist te zijn en een unieke look te creëren. Er zijn eindeloze mogelijkheden om jezelf en je emoties te uiten, en om een verhaal te vertellen. Je bent vrij om jezelf te zijn.”

 

 

Uit de editie van

oktober 2021

Herfst