Pandora Moederdagcollectie

Pandora Moederdagcollectie

Voor mama, recht uit het hart. Woorden schieten vaak tekort om de liefde uit te drukken. Met de nieuwe Moederdagcollectie onderstreept Pandora een heel bijzondere familieband. De sieraden symboliseren de liefde voor je moeder en stralen dankbaarheid uit voor het feit dat ze er altijd voor je is.

Bij de nieuwe ontwerpen draait alles om harten, oneindigheidssymbolen en familiestambomen. Het zijn sterke symbolen om de liefde en dankbaarheid voor deze onmisbare vrouwen uit te drukken. De bedels zijn met de hand veredeld en de armbanden en kettingen zijn voorzien van stijlvolle details.

 
”De verschillende stijlen van het seizoen zijn even veelzijdig en flexibel als de moeders die ze dragen”, zeggen Francesco Terzo en A. Filippo Ficarelli, de VP Creative Directors van Pandora. ”Deze sieraden zijn ontworpen om elke moeder het gevoel te geven dat ze stijlvol, mooi en geliefd is.”

 
Bij elke gelegenheid, maar vooral op Moederdag, straalt de roos een onvergankelijke elegantie uit. In de Pandora Timeless Collection bloeit ze op in nieuwe fijne silhouetten.

 
”Het rozenmotief staat voor de kracht om uitdagingen aan te gaan”, zeggen Terzo en Ficarelli. ”De geometrische vorm van de roos past esthetisch perfect binnen de moderne, maar klassieke ontwerptaal van de Pandora Timeless Collection.”

 
Als verfijnde knopjes of als een opvallende statementring, de tijdloze bloemen kunnen veelzijdig en persoonlijk worden gecombineerd en zijn ook schitterend als individueel sieraad. Elk sieraad is een tijdloos cadeau dat je altijd bij je draagt.

 

 

Uit de editie van

maart 2021

Lente