Pandora: Minimalistisch Design

Pandora: Minimalistisch Design

Minimalistisch design, groot statement. Deze sieraden zorgen voor schwung. Letterlijk. Want het elegante architectonische ontwerp van de Pandora Signature Collection kan alleen met stijl worden gedragen en geeft elke persoonlijkheid een krachtige uitstraling – met statement sieraden die zich lenen voor diverse looks en deze ook perfectioneren.

 

Pandora: Minimalistisch Design

‘Iets creëren, dat clean en toch onmiskenbaar is, is een van de grootste uitdagingen voor designers. Met een mix van bekende Signature kenmerken, zoals pavé en hartjes motieven, en het nieuwe element van geometrische vormen is dat in deze collectie tot in de perfectie gelukt’, vertellen Francesco Terzo en A. Filippo, VP Creative Directors van Pandora.

Daardoor zijn de minimalistische armbanden niet alleen geschikt als losse statement pieces, maar ook voor een stacking, geheel afgestemd op de eigen smaak, stemming en persoonlijke voorkeuren. De layering met armbanden in één metaaltint staat voor een fraaie spannende look. Een mix van verschillende kleuren heeft eerder een verfrissend effect.

De collectie onderscheidt zich door haar veelzijdigheid, of je nu een symmetrisch paar Hoop Earrings draagt of er een speelse draai aan geeft waardoor zowel de gepolijste als ook de pavé-zijde van de oorringen zichtbaar is. Of je kiest een losse Crossover Pavé Triple Band Ring of een stacking – alles kan en mag. De finish is aangebracht door vakkundige handen en laat de hoogwaardige materialen glanzen. De typische ambachtskunst en het iconische logo van Pandora komen hier samen in tijdloze sieraden die pure individualiteit uitstralen.

#Somethingaboutyou #Pandorasignature

Vanaf 1 juli is de collectie te koop.

 

 

Uit de editie van

juli 2021

Zomer