Pandora

Pandora

Made to be different

 

Pandora presenteert voor het eerst 14K vergulde Pandora ME sieraden. De ME-collectie is uitgebreid met sieraden die je kan personaliseren en diverse statement symbolen.

 

Draag nu je favoriete gouden items het hele jaar door, de sieraden zijn van sterling zilver en verguld met een laagje 14K-goud, daarnaast hier en daar ook voorzien van zoetwaterparels.

 

“Wij hebben de sieraden verguld met een laagje 14K-goud en ze door een Pandora ME bril bekeken. De collectie schittert in een nieuw licht en brengt iconische eyecatchers tevoorschijn’, aldus A. Filippo Ficarelli en Francesco Terzo, VP Creative Director bij Pandora.

 

De nieuwe designs van de Mini Dangle en Medaillons voegen een unieke symboliek toe aan de collectie, geïnspireerd door mystiek en spiritualiteit. Daarnaast bieden de nieuwe combineerbare ringen en oorbellen met zirkonia-pavé ook mogelijkheden om te mixen en matchen.

Ontdek de nieuwe Pandora ME stijlen die vanaf 29 september 2022 verkrijgbaar zijn in de Pandora Stores en online op pandora.net.

#PandoraME #ForEveryMe

Uit de editie van

oktober 2022

Herfst