Onno - Hoogwaardige en handgemaakte collecties

Onno - Hoogwaardige en handgemaakte collecties

Mijn verhaal: Thuis zijn. Ik herinner me dat gevoel zo levendig; een magisch gevoel van geborgenheid en rust, maar tegelijkertijd ook de opwinding terwijl ik de rijke geuren en betoverende texturen van een exotisch land ontdekte. Ik had duizenden kilometers afgelegd om dit gevoel van thuis te kunnen voelen. Zo ontdekte ik mijn ware passie - dit magische gevoel vangen in een uitnodigende geur en de zachte gloed van een kaars.

Mijn interesse in kaarsen is niets nieuws. Ik ben altijd gefascineerd geweest door kaarsen; de geuren, de texturen en het droomachtig licht die ze verspreiden. Jarenlang heb ik mijn parfums ontwikkeld en mijn handwerk verfijnd. Maar mijn grote droom was altijd al, diep in mijn hart, om een kaarsencollectie te creëren die uniek en mooi is en helemaal van mijzelf is. Uiteindelijk was het een reis naar de exotische vlakten van Afrika die mijn droom werkelijkheid deden maken.

 

Een reis die mijn leven veranderde

Het was onze 20ste trouwdag. We gingen op reis naar Tanzania; het bleek een levensveranderende reis. Mijn leven zou nooit meer hetzelfde zijn, in Tanzania werd ONNO geboren. Ik werd op slag verliefd op het land Tanzania, een liefde waarvan het leek alsof die altijd al in mij had gesluimerd, wachtend op het moment om zich te openbaren. Ik was gefascineerd door de rijke, warme kleuren van de natuur en de kruidige geur van de door de zon gebakken aarde en de weelderige bloemen. Ik kon niet wachten om deze sensaties en deze ervaringen met mij mee terug te nemen en met zoveel mogelijk mensen te delen.

 

Maar zou het me ook echt lukken?

Op een avond had mijn man als verrassing de kamer vol bloemen gelegd, vergezeld met een flesje parfum en een kaartje met de tekst 'Laat je dromen uitkomen'. Deze creatieve reis, vanaf het moment in Tanzania tot en met de voltooiing van ONNO Collection, was niet zonder hobbels. Elke dag stuitte ik op een nieuwe uitdaging. Maar het was ook een opwindende reis. Ik richtte alles op mijn droomcollectie, met het beeld van een ver, exotisch land in het achterhoofd. Ieder stuk is door mij met de hand gemaakt. Ik koos de parfums die hetzelfde gevoel als de specerijen en warme geuren tijdens mijn verblijf in Tanzania oproepen. Ik combineerde die met de delicate geuren die doen denken aan de schoonheid van Aziatische landen en eilanden.

 

Ik heb mijn dromen echt waargemaakt – en ik hoop de uwe ook

Gelukkig hoef je niet duizenden kilometers te reizen om je echt thuis te voelen. Het was één van mijn dromen om dit magische gevoel van geborgenheid te vangen en door te kunnen geven; om de intense warme geur en dat onweerstaanbare gevoel in ieders huis te brengen. Mijn huis voelt niet als thuis zonder ONNO, en ik weet zeker dat u binnenkort precies zult begrijpen wat ik daarmee bedoel.

 

Hoogwaardige en handgemaakte collecties

Echt vakmanschap gecombineerd met zorgvuldig gecreëerde parfums, een ware luxe die wij u willen leveren. ONNO Collection biedt u een inspirerende mix van delicate geuren binnen onze hoogwaardige handgemaakte collecties. Wij presenteren u unieke en exclusieve olfactieve ervaringen binnen onze luxe collecties. Ze helpen u echt te ontspannen en weg te dromen van verre en idyllische oorden.

 

Parfums en kwaliteit

Binnen al onze collecties bieden wij een topassortiment aan parfums. Onze unieke geuren nemen u mee op reis van Afrika tot Thailand, die onze creaties inspireerden. Ze zijn een verbluffende combinatie van geuren die een vleugje luxe in uw huis en uw leven brengen. Elk parfum wordt gecreëerd door onze ontwerpster Ilse Vandeputte, die een aangeboren passie voor geuren heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van parfums, is zij een echte 'neus' die enkel de meest hoogwaardige grondstoffen gebruikt waarvoor ONNO Collection wereldwijd wordt geprezen.

 

Kaarsencollecties, made in Belgium

Wij brengen u kaarslicht en geur op de best mogelijke manier, met respect voor vakmanschap. Alle ONNO Collection kaarsen zijn "made in Belgium" en met de hand gegoten in een door ONNO Collection ontworpen, exclusief handgemaakt glas - een waar kunstwerk in uw huis. Hun uniek handgemaakt ontwerp laat hen toe u verschillende schakeringen van unieke intense kleuren te tonen. Zo'n warm effect van een brandende kaars is uniek in de wereld. Dit is wat een ONNO Collection kaars een "must have" object maakt om uw interieur te vervolledigen met zijn unieke geurbeleving en uitstraling.

Wij bieden verfijnde, luxueuze parfums die uw huis een uitnodigende, intrigerende geur geven. Samen met minerale was van hoge kwaliteit en fijne wiek van Egyptisch katoen, die de basis vormt van onze kaarsen, kunnen wij een superieure kwaliteit en langdurig plezier garanderen. Eenmaal gewend aan onze verfijnde parfums zal uw huis zich niet meer thuis voelen zonder ONNO Collection kaarsen. Ze zijn de finishing touch om uw interieur compleet te maken. Kom thuis, haal diep adem, ontspan en geniet van het aroma van ONNO Collection kaarsen.

 

ONNO Collection unieke vormen

ONNO Collection kaarsen en diffusers worden zorgvuldig gegoten in handgemaakte glazen en brengen luxueuze, heerlijke geuren in uw huis. Gecreëerd en geïnspireerd door intense kleuren en geuren uit de natuur, gecombineerd met uitstekend vakmanschap is wat onze collecties uniek maakt. Elk glas wordt met de hand gemaakt door hoogwaardig vakmanschap met respect voor het milieu. Dit bijzondere vakmanschap geeft het glas een andere dimensie.

 

Exclusieve luxe verpakking

Wij zorgen ook voor een luxueuze verpakking, alles wordt in België gemaakt en verpakt. Elke kaars krijgt indien passend een mooi zwart lint, een hangertje van hoge kwaliteit en een speciaal ontworpen luxe doos.

 

Een reis zonder einde

Wij zijn van oorsprong een Belgisch merk en zijn trots dat we kunnen samenwerken met zoveel verschillende mensen van over de hele wereld die onze collecties met veel liefde en passie verkopen. We houden er ook van onszelf uit te dagen zodat we u kunnen blijven verrassen met nieuwe inspirerende ontwerpen en intrigerende parfums. Voortdurend proberen we nieuwe manieren te vinden om een vleugje luxe in uw interieur en uw leven te brengen.

Dit jaar hebben we een collectie hand- en lichaamsverzorgingsproducten geïntroduceerd. Een nieuw pad in onze reis. Zorgvuldig gecreëerd om u op nieuwe manieren te verwennen met fascinerende parfums. Elk met zijn eigen unieke parfumervaring. De collectie bestaat uit hand & body wash, lotion en hand gel. Allemaal veganistisch, vrij van parabenen, sulfaten en siliconen en met natuurlijke ingrediënten.

Wil je meer weten over ons verhaal, onze collecties en onze parfums. Kijk dan op onze website www.onnocollection.com !

 

Kaarsen & Diffuser parfums

Zanzibar Ginger Fig Safari Serengeti Sage Escape Muse São Tomé Gold Romance Sunset Phuket Lotus Manyara
Hand- en Lichaamsverzorgingsparfums
Fabulous
Sparkling
Black Lily
www.onnocollection.comUit de editie van

oktober 2021

Herfst