My New Lifestyle

My New Lifestyle

My New Lifestyle is de online cursus voor een gezonde levensstijl die je wél volhoudt. In zes weken met kleine stapjes naar een nieuwe levensstijl. Klaar met de zoveelste dieetpoging, jojoën of wéér een hype op het gebied van gezond leven? My New Lifestyle is een zesweekse online cursus die je wél volhoudt. Juist in deze tijd wil je goed voor jezelf zorgen en je weerstand verhogen. Creëer in twintig minuten per dag een nieuwe levensstijl met uitdagende workouts, inzichten op het gebied van voeding en opdrachten die je in de juiste mindset brengen. 

 

Stap voor stap kom je verder

Bij de nieuwe cursus draait het niet om hippe termen als fitgirl, bikinibody en summerproof. My New Lifestyle vindt dat het ontwikkelen van een gezonde levensstijl vooral leuk moet blijven. Daarom hoef je niet dagelijks een ingewikkeld programma af te werken. De toegankelijke en laagdrempelige cursus begeleidt je in kleine stapjes naar een blijvend resultaat. De cursus is gebaseerd op het principe Kaizen, Japans voor ‘continu verbeteren’. Het idee van deze methode: elke dag kleine doelen stellen, zodat je stap voor stap je grote doel behaalt. 

Twintig minuten per dag

My New Lifestyle loodst je in zes weken naar een gezonde levensstijl. Je volgt de cursus in een persoonlijke online omgeving. Hier staat elke dag een nieuwe videoles en een opdracht klaar. De video’s en opdrachten hebben altijd te maken met de drie domeinen van My New Lifestyle: voeding, workouts, mindset of een combinatie hiervan. Omdat de opdrachten slechts twintig minuten per dag duren en je er je huis niet voor uit hoeft, is de cursus voor iedereen vol te houden. Je doet mee in je eigen vertrouwde omgeving, in jouw tempo én wanneer jij dat wil. Natuurlijk is het ook mogelijk om (alleen of met je vrienden of familie) de lessen terug te kijken. 

Persoonlijke begeleiding

De cursus is ontwikkeld door Tacoyo Nederland, specialist op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid met ruim dertig jaar aan ervaring en kennis. Daarbij gelooft My New Lifestyle in de kracht van persoonlijke begeleiding. Of het nu gaat om het delen van een recept, hulp bij een mindsetopdracht of een tip voor het correct uitvoeren van een sportoefening: de coaches staan voor je klaar. Ook organiseert My New Lifestyle iedere drie weken een live seminar. Zo kan je coaches, gastsprekers en medecursisten ontmoeten en leer je nog meer over van alles wat met een gezonde levensstijl te maken heeft.

 

Meer informatie over My New Lifestyle
Website: https://www.mynewlifestyle.nu
Facebook:https://www.facebook.com/MyNewLifestyle.nu/ 
Instagram:https://www.instagram.com/mynewlifestyle.nu/

 

 

 

Uit de editie van

juli 2021

Zomer