Mekka van geuren

Mekka van geuren

Eau de Dubai is ontstaan uit liefde voor geur, kunst, cultuur en geschiedenis. Het merk brengt Oosterse en Westerse schoonheid samen met exclusieve, uniseks geuren in de mooiste flessen. Geuren vol rijkdom en en cultuur uit het Midden- Oosten gecombineerd met design en lifestyle uit het Westen. 

Twee jaar geleden, uit een mooi initiatief van vier goede vrienden, ontstond dit heerlijk geurende lifestyle brand met roots in Dubai. De niche parfums met alleen de beste bijzondere, pure en luxe ingrediënten laten ons kennis maken met de Arabische geuren. Dubai is het mekka van geuren, gespecialiseerd in parfums. Samen met een familiebedrijf met meer dan dertig jaar ervaring creëert Eau de Dubai deze mooie parfums. De Arabieren houden van sterke geuren gebaseerd op duurzame, kostbare olie. Het westen houdt meer van een lichtere minder sterke variant en daar wordt rekening mee gehouden. Zoals de ‘draagbare’ Oud parfums. “Wij hebben er in korte tijd voor gezorgd dat Oud bekend is geworden en gewaardeerd in het westen. Het Midden-Oosten houdt van sterke geuren en het westen wat milder. Wij hebben de perfecte balans gevonden.” 

DISCOVER EAU DE DUBAI 

In alle mooie, chique flesjes en het logo zie je de identiteit van Eau de Dubai en de link tussen het Midden-Oosten en het Westen terug. De parfums hebben geweldige namen zoals één van hun bestsellers Red Velvet Oud (met o.a. cotton candy) in een mooie rode fles, genoemd naar de wereldberoemde cake. Goed om te weten als je niet kan kiezen uit de zestien heerlijke, verschillende parfums dat je via hun website een Discovery set met verschillende proefjes kan bestellen. Binnen twee jaar heeft Eau de Dubai een plek veroverd binnen de niche geurenbranche. “Waar wij best trost op zijn is dat onze geuren ook worden gedragen en gepromoot (zonder betaling) door verschillende grote influencers en voetballers zoals Wijnaldum en Neymar.” 

Website: www.eaudedubai.com
Instagram:@eaudedubai  

Uit de editie van

april 2022

Lente