Lyd - De ultieme lyd lifestyle

Lyd - De ultieme lyd lifestyle

Een totaal high-end, comfortabel woonconcept, dat is waar lyd voor staat. Naast de luxe merken audio en video vind je hier interieur inspiratie van diverse ontwerpers. Binnenkort wordt daar de unieke, luxery lyd Lifestyle aan toegevoegd. 

 

Exclusief totaal woonconcept

Eigenaar Robert de Zeeuw werkte jarenlang als retail manager voor grote fashion merken. Hij gooide het roer om en sinds juli 2020 was de eerste lyd multi brand store in Rotterdam een feit en volgde Eindhoven al snel. Daarnaast zijn de mooie producten ook online verkrijgbaar. Robert’s missie is om klanten een high-end belevenis van de onbegrensde mogelijkheden van de meest unieke, mooie en exclusieve high-end audio en videomerken te laten ervaren. Dit alles gecombineerd in een omgeving boordevol interieur, van exclusieve ontwerpers, zodat je meteen ziet hoe jouw thuis eruit kan gaan zien en hoe je comfortabel kan wonen. In combinatie met hun klantgerichte service en oog voor detail, is dit een unieke ervaring als je één van de winkels bezoekt. 

Door het voortdurend streven van lyd naar innovatie en creativiteit vinden zij mogelijkheden om jouw wens op het gebied van video, sound & living volledig te vervullen, middels een totaal concept. Middels een onvergetelijke ervaring in één van hun stores, maar ook door exclusieve events, workshops, beurzen, maar vooral door hun persoonlijk gerichte contact. Zodat ze precies weten wat jij nodig hebt. Niet alleen ingericht op het comfortabele ‘buiten’ wonen, maar ook op het meer compactere ‘metropolitan living’.

 

De lyd wereld 

Geen enkele ruimte is hetzelfde. En toch wil je dagelijks het fijnste geluid ervaren. Bij lyd kom je in een wereld van high-end merken als Bowers & Wilkins, Sonus Faber, Rotel en Sennheiser, die de perfecte maatwerk oplossing bieden. De wereld verkennen met je eigen soundtrack, genieten van je favoriete songs en er ook nog mee kunnen bellen? De koptelefoons van Bowers & Wilkins, Sennheiser, Bang & Olufsen maken het allemaal mogelijk. Wil je graag je muziek van plek naar plek meenemen? Dan vind je hier een portable audio aanbod voor een geweldige draadloze geluidservaring in stijlvolle ontworpen designs. Daarnaast beleef je met de selectie van lyd televisies keer op keer het ultieme thuisbioscoopgevoel. De topline van Loewe, Samsung en Bang & Olufsen zijn ware kunstobjecten en kunnen naar wens omlijst worden.

 

Nog meer woongemak 

Wil je nog meer gemak en comfort in en rondom jouw huis? Lyd werkt samen met Domotica Solutions . Waar je ook bent, geven zij jou de mogelijkheid om slimme apparaten vanuit één centraal punt te besturen. Zoals het automatisch aan- en uitschakelen van je (sfeer) verlichting, als je wakker wordt, is je koffieapparaat al aangezet, het regelen van de temperatuur in je huis, het besturen van je rolluiken, gordijnen, zonweringen, deuren, hekken, poorten en nog veel meer. En natuurlijk creëert de Domotica een volledig automatisch entertainment systeem. Bovendien bespaar je op energieverbruik en kosten, dankzij slimme tijdschema's. Gewoon een tool die jouw leven ook een stuk aangenamer maakt; een elektronische communicatieschakel tussen allerlei ‘slimme’ elektrische apparaten in en rondom jouw woning.

 

lyd Lifestyle

Robert: lyd Lifestyle is een online community die succesvolle mensen inspireert, informeert en adviseert over een luxury lifestyle en de nieuwste trends. We bieden onze community aan om deze spullen online te kopen, diensten te boeken of te voelen en te ervaren in hun experience stores. Vanaf januari 2022 zal lyd Lifestyle ‘online’ gaan, maar je kunt ons nu al via Instagram volgen en daar al de eerste preview zien”. 

 

lyd Stores 
Bergse Dorpsstraat 113, Rotterdam
T 088 220 43 11
Aalsterweg 68, Eindhoven 
T 088 220 43 12
www.lyd.nl
Instagram lyd.lifestyle

 

 

Uit de editie van

oktober 2021

Herfst