KitchenAid lanceert de broodkom

KitchenAid lanceert de broodkom

Bak het heerlijkste brood in een handomdraai. Er is weinig dat meer voldoening geeft dan het uit elkaar scheuren van een versgebakken brood dat je met liefde zelf hebt gemaakt. Van het opwekken van de gist, tot het kneden van het deeg, tot de tijd die je nodig hebt om het deeg te laten rijzen, bakken en afkoelen, er is iets therapeutisch aan het proces van brood bakken. Ongeacht hoeveel broden je al gebakken hebt of hoeveel recepten je al geprobeerd hebt, een vers gebakken brood kan een alledaagse maaltijd buitengewoon maken.

 

Speciaal ontworpen voor de 4,3L en 4,8L keukenmixer maakt de alles-in-één broodkom met deksel het proces van mixen, kneden, rijzen en bakken heel gemakkelijk. Meetlijnen op de binnenkant van de kom volgen het deeg op, zodat je niet meer hoeft in te schatten of je zuurdesem-, walnoot-vijgen- of roggedeeg in omvang is verdubbeld. Als het klaar is, leg je het deeg op het deksel, dek je de kom af en bak je het af. In de oven vangt het deksel de stoom op om een omgeving te creëren die vergelijkbaar is met een traditionele stoomoven, terwijl het ontwerp van de keramische kom de warmte tijdens het bakproces gelijkmatig vasthoudt en afgeeft, waardoor jouw brood een knapperige korst en een zeer vochtige binnenkant krijgt die elke bakkerij evenaart.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos; denk aan ambachtelijk witbrood, chocoladerogge, brioche, een cinnamon roll en alles daartussenin. Eenmaal afgekoeld, kan je het brood snijden en direct op het deksel serveren.

 

De duurzame keramische kom van 4,7 liter is afgewerkt met een romig glazuur dat lichtjes is overgoten met spikkels en bestand is tegen afbrokkelen, barsten en haarscheurtjes. Naast dat de broodkom bestand is tegen een temperatuur tot 5000F - 2760 graden, kan de kom en het deksel ook in de vriezer, magnetron en vaatwasser worden geplaatst.

 

Een geweldige aankoop voor jezelf of een mooi cadeau voor bakkersvrienden die dol zijn op hun KitchenAid keukenmixer - en brood!

 

Belangrijkste kenmerken:

  •  Thuis ambachtelijk brood bakken
  •  Eenvoudig mixen, kneden, rijzen en bakken met deze alles-in-één broodkom
  •  Duurzaam keramisch ontwerp
  •  Capaciteit van 4,7 l voor precies het juiste maat brood
  •  Verkoopprijs 149 euro
  •  Gemaakt voor KitchenAid keukenmixers *

*Exclusief de 5KSM3311X


Uit de editie van

januari 2022

Winter