KitchenAid lanceert de Cordless Collection

KitchenAid lanceert de Cordless Collection

KitchenAid lanceert de Cordless Collection. Maak nu je favoriete recepten waar en hoe je maar wilt. Stel je de vrijheid voor om overal te koken, met opgeruimde werkbladen en geen verstrengelde snoeren meer. Stel je voor dat jouw creaties niet langer worden beperkt door de plek van de stopcontacten in de keuken. KitchenAid komt met Cordless Collection die bestaat uit een snoerloze staafmixer, een hakmolen en een handmixer. Met de eerste snoerloze collectie geeft KitchenAid thuiskoks nog steeds alle power die ze mogen verwachten - ook zonder snoer. Deze innovatieve collectie herdefinieert vrijheid in de keuken, waardoor chefs kunnen koken en bereiden waar hun ambitie hen ook brengt. Ontworpen om verwachtingen te overtreffen en meer mogelijk te maken.

 

De Cordless staafmixer en handmixer 

De Cordless Collection van KitchenAid is een perfecte aanvulling voor iedere keuken en verbetert niet alleen je creativiteit, maar ook je workflow. Het bevat een handige oplader die met elk product werkt. De draadloze staafmixer, hakmolen en handmixer kunnen in twee uur of minder van leeg naar vol worden opgeladen, wat je de vrijheid geeft je snoerloze apparaat te gebruiken wanneer en waar je maar wilt.

Wil je een cakebeslag roeren of een soep mengen? Geen probleem. De snoerloze handmixer en hakmolen zijn in 10 minuten opgeladen en de staafmixer in 20 minuten. Een batterij-indicatielampje geeft aan wanneer het tijd is om het apparaat op te laden en de lithium-ionbatterij levert een optimale looptijd met dezelfde prestaties en efficiëntie als de producten met snoer, maar met meer flexibiliteit.

De Cordless Collection is verkrijgbaar in twee kleuren, mat zwart en rood. Binnenkort komen er meer verschillende kleuren om je keuken tot leven te brengen en jouw culinaire creativiteit te stimuleren.

De gehele Cordless Collection vind je op www.kitchenaid.nl.

 

Uit de editie van

juli 2021

Zomer