Kenwood - Titanium Chef Baker

Kenwood - Titanium Chef Baker

Kenwood tilt bakken naar een hoger niveau met de Titanium Chef Baker. De nieuwe allround keukenmachine voor thuisbakkers met ingebouwde weegschaal. Kenwood, marktleider op het gebied van hoogwaardige keukenapparatuur, lanceert in september de nieuwe Titanium Chef Baker. Een stijlvolle allround keukenmachine voor iedereen die regelmatig bakt. Met de Titanium Chef Baker wordt bakken wel heel gemakkelijk. De ingebouwde weegschaal zorgt ervoor dat je alle ingrediënten tot op de gram nauwkeurig afweegt en heeft nog meer handige functies die je bakervaring verbeteren. Of je nu brownies, brood of appeltaart wil bakken: deze chef doet het zware werk en houdt je aanrecht schoon. Het enige wat je nu nog in huis hoeft te halen zijn de boodschappen.

 

Wat bak jij ervan?

Als enthousiaste thuisbakker heb je de keukenkastjes al snel vol staan met bakspullen. Een goede keukenmachine is onmisbaar en maakt bakken leuker en eenvoudiger. Iedere bakker weet: de juiste hoeveelheden en ingrediënten zijn essentieel. Daarom is een ingebouwde weegschaal geen overbodige luxe. Met de EasyWeigh-weegschaal weeg je nauwkeurig alles af, direct in de kom. Dat scheelt je een hoop afwas en gedoe. Je bepaalt zelf de snelheid van de mixer en kunt hier gemakkelijk in opbouwen en afwisselen. Naast mixen kun je ook deeg kneden en slagroom kloppen met de Titanium Chef Baker. Binnen no-time staat jouw cake, taart of brood in de oven of koelkast. En heb je even geen inspiratie? Dan zoek je gewoon naar een nieuw recept in de Kenwood-app.

 

Easy does it  

Wie regelmatig bakt weet dat het aanrecht al snel vol ligt met gemorste ingrediënten zoals bloem, suiker en bakpoeder. Je voorkomt al een hoop gedoe doordat je direct kun afwegen in de kom. Daarnaast kun je afwisselen in de mix- en roersnelheid, zodat ongelukjes en gespetter tot het verleden behoren. De handige LightLift-knop maakt het gemakkelijk om ingrediënten aan je mix toe te voegen. Of je nu een beginnend of ervaren thuisbakker bent, de moeilijkste recepten zijn voor deze nieuwe chef in je keuken een eitje. Voor het mengen, kneden en kloppen zit je in ieder geval goed. Probeer eens een wat lastiger recept uit, zoals het beste sloffendeeg of klop het perfecte eiwit op voor heerlijke macarons. De Titanium Chef Baker wordt geleverd met een roestvrijstalen mengkom. 

 

Allround keukenmachine  

Met de Titanium Chef Baker draai je niet alleen de mooiste en lekkerste baksels in elkaar, je kunt het ook als allround keukenmachine gebruiken. In totaal zijn er 25 optionele hulpmiddelen beschikbaar die perfect passen op deze machine, waaronder een blender. Hiermee wordt het hakken en snijden van groenten en fruit nog gemakkelijker en kun je zelfs slow press juicen. De Titanium Chef Baker heeft een 1200 Watt motor en kan daarmee zware mengsels zonder problemen mixen. Het spatdeksel zorgt ervoor dat de mix voor je baksel in de kom blijft zitten.

 

Kenwood wereld 

Geen inspiratie? In de Kenwood World app vind je meer dan 1000 recepten voor elke bakliefhebber. Inclusief stap voor stap uitleg. De Titanium Chef Baker is vanaf september 2021 beschikbaar in 3 pakketten:

 

Pakket 1: de witte Titanium Chef Baker voor € 499 (XL-versie: € 549)
Pakket 2: de zilveren Titanium Chef Baker met de Nesting Duo Bowl (2 roestvrijstalen mengkommen van 5L en 7L voor € 599 (Xl-versie: € 649)
Pakket 3: de zilveren Titanium Chef Baker met de Nesting Duo Bowl en glazen blender voor € 649 (XL-versie: € 729)

 

Over Kenwood

Kenwood ontwerpt en produceert al sinds 1947 met trots geavanceerde, stijlvolle en efficiënte keukenapparatuur. Als expert op het gebied van voedselbereiding is het hun doel om te zorgen dat elk Kenwood product het kookplezier vergroot. Welk Kenwood product je ook kiest, je kan er zeker van zijn dat je keer op keer een perfecte maaltijd bereidt. 

 

Meer informatie over de Titanium Chef Baker 

Verkrijgbaar: Vanaf september

Verkooppunten: Kenwood website, Bol.com Coolblue, Mediamarkt
Verkoopadviesprijs: De witte Kenwood Titanium Chef Baker is € 499
Website: https://www.kenwoodworld.com/nl-nl
Facebook: https://www.facebook.com/KenwoodNederland/
Instagram: https://www.instagram.com/kenwoodworldnl/

 

 

 

 

Uit de editie van

oktober 2021

Herfst