Bang&Olufsen

Bang&Olufsen

Iconisch geluid

 

In een heel mooi stukje Rotterdam, aan de Aart van Nesstraat, vind je sinds 2020 de Bang & Olufsen Store. Of je nu komt om een product te kopen of de mooie luidsprekers, televisies en geluidssystemen eens van dichtbij te bekijken, je bent van harte welkom.

 

Sinds 1925 maakt het Deense Bang & Olufsen iconische audio- en home-entertainment die voldoen aan de hoogste normen en altijd voortkomen uit dezelfde geest van innovatie en een vastberadenheid om de producten zo goed mogelijk te maken. Alle elektronica zijn ontworpen om gezien en bewonderd te worden. Over elk detail is nagedacht én alles draait om het verbluffende geluid. In de woonkamer, de slaapkamer, de keuken of waar dan ook in je huis, op de manier zoals jij wilt.

 

Bang & Olufsen Center Rotterdam

Bang & Olufsen Center Rotterdam zet alles op alles, zodat jij deze unieke beleving kunt ervaren. De aanschaf van de exclusieve producten betekent investeren in het hoogste kwaliteit geluid. Vandaar dat hier bijzonder veel waarde aan de hoge kwaliteits- en servicestandaard wordt gehecht. Harrie van Dam: “een langdurige band met onze relaties vinden wij heel belangrijk. Wij ontzorgen van het begin tot eind. Het eerste contact is natuurlijk heel belangrijk; om rustig de producten te bekijken en te beluisteren en samen te kijken waar je naar op zoek bent. Dat kan in de huiselijke setting van onze winkel, maar ook kunnen wij bij jou thuis, in Zuid-Holland, langskomen. Zodat we zien waar je woont en leeft en een passend product kunnen adviseren. Een tv en/of geluid, we vinden overal een harmonieuze oplossing voor.”

 

Een vast team met jarenlange ervaring waaronder de shopmanager Erwin Voorvelt, Martin de Zeeuw en Amir Hussein Haqjo houden de kwaliteitsstandaard hoog en weten als geen ander welke geluidsvoorziening het beste aansluit bij jouw woning en wensen. Harrie heeft zelf 47 jaar Bang & Olufsen ervaring en weet echt alles over de producten. “Er zijn mensen die al B&O hebben en dit willen combineren met nieuwe producten en ook daar zijn wij gespecialiseerd in. We hebben een eigen technische, gecertificeerde dienst. Dat is heel belangrijk en een eis van B&O om goede nazorg te verlenen.”

 

Sustainable relaties

Proefplaatsingen bij je thuis zijn ook mogelijk, vertelt Harrie. “Als je twijfelt of een bepaalde set speakers in je woning past, dan plaatsen wij een set op proef. Daar zijn we heel soepel in omdat wij gewoon tevreden klanten willen hebben. Eigenlijk proberen we het woord ‘klant’ zoveel mogelijk te vermijden omdat wij een langdurige ‘relatie’ willen hebben. We weten dat relaties na een aantal jaar willen uitbreiden of aanpassen dus wij zorgen voor een sustainable relatie. Dit vinden wij echt heel belangrijk en vandaar dat we veel vaste relaties hebben; van een klant die de winkel binnen loopt tot een relatie die we al jaren kennen. Waar één telefoontje voldoende is om een probleem of vraag op te lossen.”

 

Novelties

“We merken als de ‘r’ in de maand zit, dat iedereen meer naar binnen is gericht. De focus is dan weer meer op televisie kijken. Bang & Olufsen maakt zelf geen tv’s meer, maar doet waar ze heel goed in is en dat is geluid. We weten dat naadloos te combineren met LG tv.  Dus als relaties bij ons een systeem kopen, dan kopen ze een LG scherm met een B&O soundsysteem; ‘best of both worlds’.” In de maand september staat de duurzame Beosound Level in de schijnwerpers. Een heel bijzonder apparaat, met een zeer langdurige levensduur. Zo langdurig dat bepaalde onderdelen kunnen worden vervangen als er nieuwe technieken zijn. De Level heeft onder meer een design award ontvangen. Hij kan alleen gebruikt worden, maar ook als stereo luidspreker.

De Beoplay A9 luidspreker die al zijn vierde generatie kent staat in oktober in de spotlights. Deze draadloze, krachtige design icoon is een aanwinst voor ieder interieur.  Die hele maand zijn er op vrijdag, zaterdag en zondag ‘bites en drinks’ in een heerlijke ambiance, dus dan ook echt even langs gaan om het zelf te ervaren. En in november staat ook Bang & Olufsen Center Rotterdam in het teken van het WK. Dus genoeg om naar uit te kijken.

 

Bang & Olufsen Center Rotterdam

Aert van Nesstraat 56, Rotterdam

T 088 015 84 00

www.bocr.nl

Uit de editie van

oktober 2022

Herfst