Hotel Amerika - Halloween spookhotel

Hotel Amerika - Halloween spookhotel

Hotel Amerika omgetoverd tot spookhotel tijdens Halloween. Haunted Hotel of Horror: bezoekers krijgen engste verblijf ooit. Het hotel dat ooit de laatste overnachting in Nederland herbergde van gasten voordat ze naar Amerika vertrokken, omarmt de Amerikaanse tradities in haar hotelconcept. Tijdens Halloween wordt Hotel Amerika daarom het Haunted Hotel of Horror. Van 28 oktober tot en met 31 oktober 2021 kunnen gasten genieten van een doodeng verblijf. Van een diner met bloederige burgers en afhakte vingerkootjes tot aan een bloedstollende ‘ghost tour’ en een angstaanjagende overnachting in de volledig tot spookhotel omgetoverde stadsvilla. Een ding is zeker: dit wordt een verblijf om niet snel te vergeten!

 

Rillingen lopen over je rug

Je herkent de bistro, de lobby en de hotelkamers van Hotel Amerika straks niet meer terug. Tijdens Halloween zijn ze volledig getransformeerd en vormen het decor van het Haunted Hotel of Horror. Tijdens Halloween wordt de monumentale stadsvilla omgetoverd tot een waar spookhotel. Het restaurant biedt enkele avonden een ‘scary proeverij’, met bloederige burgers, afhakte vingerkootjes en angstaanjagende cocktails. Na het bloedstollende diner is er een speciale ‘ghost tour’ voor alle gasten. Door middel van een aantal opdrachten, die binnen én buiten het hotel plaatsvinden, kun je pas na deze tour het hotel veilig verlaten of je kamer betreden. Wie dacht dat de quarantaine voorbij was, doet in het spookhotel een schokkende ontdekking. Hier heerst geen feestelijke, maar een dodelijke sfeer. Holle oogkassen staren je aan. Rillingen lopen over je rug. Je loopt regelrecht een scene uit een horrorfilm binnen. Vergeten hotelgasten die in Hotel Amerika hun einde vonden, transformeerden deze plek tot een Haunted Hotel of Horror.

 

Horrorjaar

Linda Geers, Managing Director bij Hotel Amerika, zegt: “Na een horrorjaar van quarantaine en gesloten deuren vonden we het een passend idee dit thema door te trekken met Halloween. Omdat we al meer dan een eeuw verbonden zijn met Amerika, laten we ons graag inspireren hoe zij deze feestdag vieren. Amerika is vooruitstrevend als het gaat om het vieren van speciale momenten zoals babyshowers, Halloween en Thanksgiving. Deze momenten worden ook steeds groter gevierd in Nederland. We merken dat onze gasten heel leuk reageren op de mogelijkheden die we ze bieden om stil te staan bij deze bijzondere life events. Wij hebben als team in ieder geval heel veel zin in de bijzondere Halloween avond die we voor onze gasten in petto hebben.”

 

Overnachten als je durft

Er kan ook worden overnacht voor wie dat aandurft. Het Haunted Hotel of Horror is tot in de kamers zichtbaar. Monsters onder je bed of in de kast: misschien kom je deze wel tegen als je een kamer boekt. De speciale Halloween arrangementen zijn te boeken van donderdag 28 oktober tot en met zondag 31 oktober 2021. Per avond zijn er twee diners shifts: één om 17:00 uur en één om 20:00 uur. Een hotelovernachting plus diner (exclusief dranken) reserveer je voor twee personen vanaf 230 euro. Een los diner bedraagt 55 euro exclusief dranken. De speciale ghost tour wordt aangeboden aan alle gasten. 

 

Over Haunted Hotel of Horror

Voor reserveringen en meer informatie ga naar www.hauntedhotelofhorror.nl

 

Meer informatie over Hotel Amerika 

Adres: Rietdijkstraat 96, 3151 GK Hoek van Holland
Telefoon: +31 (0) 174388145
Website: www.hotelamerika.nl  
E-mail: info@hotelamerika.nl 
Facebook: www.facebook.com/hotelamerika1902/
Instagram: www.instagram.com/hotelamerika1902/

 

 

Uit de editie van

oktober 2021

Herfst