Glow Institute

Glow Institute

Glow Institute opent in Rotterdam en brengt ‘skin gym’ naar Nederland

 

Het is geen geheim dat wij Nederlanders achterlopen als het gaat om een uitgebreide huidroutine. Een plens water in de avond, dag -en nachtcrème en misschien een wekelijks scrubje. Daar houdt het vaak wel op. Als het aan Glow Institute ligt, gaat dit snel veranderen. Met de opening van een salon van maar liefst 200m2 in Rotterdam, is de nieuwe vestiging de plek waar huidminnend Nederland naartoe kan voor de meest innovatieve huidbehandelingen.

 

Met vijf state of the art behandelruimtes, een juice -en lunchbar, een groot assortiment met de nieuwste skin -en beautyproducten, een beauty bar met de producten van Olcay Gulsen én flagshipstore van het revolutionaire SKNGM, heeft de Nederlandse vrouw (en man) geen reden meer om de huid te vergeten. “Dat Glow Institute de modernste behandelmethodes aanbiedt, blijkt wel uit het feit dat we de flagshipstore zijn van SKNGM; de eerste sportschoolachtige workout voor de huid. Met speciale massagetechnieken wordt de huid onderworpen aan een sportsessie.” Aldus founder Mariëlle van der Reek.

 

De gemotiveerde skinsporter kan bij Glow Institute (net zoals in de sportschool) een abonnement afsluiten, waardoor er in een kuurverband gewerkt wordt aan een fitte huid en gezonde huid.

 

Lusthofstraat 80c

3061 WH

Rotterdam

010 - 848 9227

www.glow-institute.nl

Uit de editie van

oktober 2022

Herfst