Euromast Rotterdam opent iconische conceptstore en koffiebar

Euromast Rotterdam opent iconische conceptstore en koffiebar

Euromast is de nieuwste hotspot voor koffieliefhebbers en shopaholics 

De Euromast opende eind maart een nieuwe conceptstore en koffiebar, om toeristen, dagjesmensen, gezinnen en de Rotterdammers te verwelkomen. De Euromast is bij iedereen wel bekend, het bijzondere Rotterdamse icoon is een populaire (toeristen)attractie waar jaarlijks honderdduizenden bezoekers op af komen. Met een hoogte van 185 meter heb je een spectaculair uitzicht over de stad en ook voor een lunch, borrel of diner kun je bij de Euromast terecht. Met een gloednieuwe en aantrekkelijke koffiebar en Rotterdamse conceptstore, biedt de Euromast een plek aan de locals om spontaan een koffie te drinken en te shoppen. In de koffiebar geniet je van verse, producten en bij de conceptstore is er een mix van producten van Rotterdamse iconen verkrijgbaar. 

Horecahotspot voor heel de stad

Bezoekers kunnen vanaf nu terecht bij de Euromast voor een kop koffie in de compleet vernieuwde koffiebar. Naast heerlijke koffie kunnen de bezoekers in de nieuwe conceptstore verschillende producten van Rotterdamse iconen aanschouwen en aanschaffen. Het interieur van de koffiebar en conceptstore heeft een strak design, met sfeervolle tinten en warme kleuren. Iedereen uit de omgeving is van harte welkom om bij de koffiebar aan te schuiven. Of het nu voor een meeting is, een spontane koffie na een wandeling in ‘Het Park’ of een playdate met de kinderen, bij de Euromast zit je goed. 

Over de Euromast  

De Euromast is sinds 1960 een internationaal bekend icoon in Rotterdam. Met een hoogte van 185 meter is het een van de hoogste gebouwen van de stad en biedt het een uniek 360 graden perspectief. Hier geniet je van het uitzicht, word je culinair verrast in de brasserie of ontwaak je in n van de suites op grote hoogte. De Euroscoop waarmee je helemaal tot aan de top kunt zoeven wordt op dit moment gerenoveerd, maar zal vanaf juni nog spectaculairder worden heropend. Echte durfals kunnen tussen mei en september 100 meter naar beneden abseilen vanaf de balustrade op het uitkijkplatform. Sinds dit jaar is de Euromast onderdeel en flagship store van Magnicity, een partij die iconische torens van over de hele wereld in de schijnwerpers zet. 

Adres: Parkhaven 20, 3016 GM Rotterdam
Telefoon: +31 (0) 10 436 48 11
Website: www.euromast.nl 
Facebook: Euromast010
Instagram: Euromast010

Uit de editie van

april 2022

Lente