Esther Kreukniet

Esther Kreukniet

Nieuwe bloedstollende thriller Esther Kreukniet vakantieboek van dit jaar! Zes jaar na het verschijnen van het alom geprezen boek En Passant, ligt er weer een nieuwe thriller van Esther Kreukniet in de winkel. Een prachtig verhaal over advocate Liza Kreest dat zich afspeelt in Rotterdam en je meeneemt in de wereld van criminaliteit, spanning en romantiek. 

Synopsis:

Advocate Liza Kreest leidt een heerlijk leven in Kralingen en woont samen met haar dochter Kate. Ze verbergt een schimmig geheim uit haar verleden en heeft zich volledig op haar carrière gestort. Tegen al haar principes in begint ze een verhouding met haar cliënt. Ze wint de rechtszaak, maar kort daarna dumpt hij haar met een laffe smoes. Als hij een week later plotseling zelfmoord pleegt, beseft ze dat hier iets groters aan de hand is.


Ondertussen wordt ze scherp in de gaten gehouden door de mysterieuze Jung. Onverschrokken zet Liza haar zoektocht voort. Ze wordt op hardhandige wijze bedreigd en als haar dochter Kate ook nog ontvoerd wordt, moet Liza alles riskeren om haar terug te krijgen uit de klauwen van de criminele bende en ligt haar geheim alsnog op straat.

 

Ben jij benieuwd hoe Liza zich staande houdt in deze meedogenloze snel bewegende havenwereld?


Noblesse Oblige is een serie van zeven delen over zonde die omgebogen worden naar zeven deugden en dit is het eerste deel. Diverse thema’s staan centraal, zoals verraad, het leven met een geheim, kind zijn van een gastarbeider maar ook de grenzeloze ambitie in het gesloten bolwerk van de advocatuur.

 De pers over haar vorige thrillers:


“Mooi, spannend, respectvol en met een boodschap. Groot compliment [...] voor dit uiterst realistische verhaal!” Cees van Rhienen voor Hebban, vier sterren.
“Diepgang en spanning [...] een geweldig boek!” Vrouw Magazine – Telegraaf 
“Spannende pageturner...” Libelle
“Een geweldig vakantieboek...!” Margriet 

“Wat een pagetuner, ik las het boek in één keer uit!” Annemieke Verwaal, Bruna

Esther Kreukniet (1969) is copywriter en ondernemer. Eerder schreef ze de succesvolle thrillers Beau Ravage, Fac╠žade, Carte Blanche en En Passant. Ze is trotse moeder van haar zoon Bo (20) en woont samen met haar vriend Arthur in Rotterdam en Oostvoorne. 


Bestel nu deze bloedspannende thriller bij je lokale boekhandel of online!
 

 

Uit de editie van

juli 2021

Zomer