Ellesse - Wintercollectie

Ellesse - Wintercollectie

Warm de winter in met de nieuwe wintercollectie van ellesse. Ellesse onthult zijn FW21 collectie met strakke en eigentijdse stukken voor de wintermaanden. Leonardo Servadio, oprichter van ellesse, kwam uit een familie van textielhandelaren. Een droom van hem was het ontwerpen van fashion-forward sportkleding die paste bij zijn stijlvolle en opmaat gemaakte esthetiek. Het merk was een pionier in het introduceren van kleermakerstechnieken bij het ontwerpen en produceren van sportkleding. 

 

Voor dit komende winterseizoen brengt ellesse de stilistische, technische en culturele kruisbestuiving tussen kleermakerij en sportkleding weer tot leven. De collectie bevat belangrijke stukken die Servadio's ontwerpvisie ondersteunen en het verhaal vertellen van moderne op maat gemaakte streetwear. In de collecties zijn veel puffer jackets in zowel de dames al heren collecties, maar ook net als voorgaande twee jaren komt ook de teddy jas weer in de collectie. 

Voor beide collectielijnen staan de aardetinten centraal. De tennis collectie, trainingsjacks, joggingbroeken, shirts en ook hoodies bestaat uit complete sets, maar allemaal goed met elkaar te combineren.  De diverse opvallende kleuren, wit, geel, maar ook rood en donkerblauw, zijn de hoofkleuren van dit seizoen.Time to play!

 

Uit de editie van

oktober 2021

Herfst