Cruyff

Cruyff

Anouk Hoogendijk is het gezicht van Cruyff

Voormalig Nederlands topvoetbalster ontwerpt eigen collectie schoenen

 

Anouk Hoogendijk is het gezicht - én tevens designer - van de nieuwe damescollectie schoenen van het sport- en lifestylemerk Cruyff. Na een eerste succesvolle samenwerking is deze collectie de tweede samenwerking tussen het merk en de voetbalster. De reis van Anouk naar een professionele voetbalcarrière begon ooit in dé klassieke Cruyff voetbalschoenen en het ontwerpen van de nieuwe Cruyff collectie maakt het verhaal dan ook rond.

Welke schoenen passen het beste bij jouw persoonlijkheid? Atletisch, chique, opvallend of juist subtiel? De veelzijdige persoonlijkheid van Anouk schittert door de gehele collectie heen die chunky high- en low-top sneakers bevat maar ook luxe stevige boots. De link tussen Anouk en Cruyff is geen toevallige; Anouk is al langer bij de Cruyff Foundation betrokken als ambassadeur en de basis voor deze samenwerking werd al gelegd toen Anouk nog actief was als voetbalster.

 

“Mijn eerste voetbalschoenen waren van Cruyff en ik heb met nummer 14 gespeeld voor Oranje tijdens het WK. Maar bovenal ben ik vooral groot fan van Johan en dat wat hij heeft achtergelaten, als voetballer en als mens.”

Persoonlijke stijl

Anouk draagt de nieuwe collectie Cruyff schoenen graag met een mooi pak óf met een leder (look) broek en een trui. De combinatie van vrouwelijk en stoer laat de persoonlijke stijl van Anouk door de collectie spreken. Combineer high-top sneakers met een tof denim pak of een mooie zachte lange wollen jurk met de stoere veterboots. Laat het koudere weer maar komen!

 

De collectie is te koop via de website en geselecteerde retailers.

De verkoopprijs ligt tussen: €99,95,- en €119,95,-

 

"Ik heb altijd al een grote liefde voor fashion en sneakers gehad, dat ik die interesse nu kan combineren met mijn andere grote liefde sport, is te gek.”

  

Over Cruyff

Cruyff is een lifestyle merk en de grondlegger van Football Luxury. Cruyff maakt hoogwaardige, modieuze schoenen en kleding met een luxueuze uitstraling die je het gevoel geven dat je altijd voorloopt op de rest.

 

De essentie van het Cruyff merk is ontleend aan Johan Cruijff's persoonlijke filosofie: 'Het leven draait er helemaal om de best mogelijke versie van jezelf te worden'. Cruyff gaat over het ontdekken waar je goed in bent en het hebben van de juiste focus en vastberadenheid om er te komen. De producten zijn trendy, elegant en altijd onafhankelijk. Ze drukken vertrouwen, persoonlijke kracht en stijl uit.

Uit de editie van

oktober 2022

Herfst