Cocktailbar BlueBlood

Cocktailbar BlueBlood

Haagse BlueBlood genomineerd voor landelijke Entree Awards 2022 

Hotspot aan Zeestraat in de race voor Oscar binnen horecabranche in categorie Best New Cocktailbar

BlueBlood, de hotspot aan de Zeestraat in Den Haag die op 7 april dit jaar officieel haar deuren opende, is genomineerd voor de landelijke Entree Awards 2022 in de categorie Best New Cocktailbar. De Entree Awards zijn beter bekend als de Oscars binnen de horecabranche. BlueBlood is genomineerd aangezien zij één van de opvallendste nieuwkomers van dit jaar waren en zich onderscheiden met hun eigentijdse cocktails. Het bruisende hart van BlueBlood is namelijk een groot (cocktail)bareilend waar men de meest uiteenlopende cocktails kan bestellen. In het in-house cocktail lab creëert het team tevens eigen siropen voor de cocktails. De winnende bedrijven komen tot stand middels een onafhankelijk en uitgebreid jurytraject met 22 vakprofessionals. Op maandag 28 november wordt de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt tijdens een feestelijke avond in Theater Amsterdam.

 

Kroon op het werk

Horecaplatform Entree reikt jaarlijks dertien prijzen uit aan onder andere de elf beste horecabedrijven die afgelopen jaar openden of restyleden. General Manager van BlueBlood en tevens finalist in de World Class Competition -’s werelds meest bekende cocktailcompetitie, Lewis McKenzie, is maar wat trots dat BlueBlood is genomineerd: “Dat de Entree Awards worden gezien als de Oscars binnen de horecabranche weet ik maar al te goed en ik vind het dan ook geweldig dat wij zijn genomineerd. Ons team werkt dagelijks keihard om alle gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Deze nominatie is een kroon op ons werk. We willen ons onderscheiden van de rest en hebben daarom ons eigen cocktail lab gecreëerd. Hier maken wij huisgemaakte siropen voor onze eigen samengestelde cocktails. We merken dat vele gasten hiervoor terugkomen en ook bij horecaplatform Entree is dit niet onopgemerkt gebleven. We kijken ontzettend uit naar het jurybezoek en verheugen ons op de uitreiking!”

 

Signature cocktails

Bij BlueBlood kan men kennismaken met het Nikkei cuisineconcept, waarbij de combinatie en de avontuurlijke smaakpaletten van de Japanse en Peruaanse keuken centraal staan. Het (cocktail)bareiland, het hart van BlueBlood, met haar uitgebreide en bijzondere cocktailkaart staan op dé hotspotlijst van de Entree Awards. De cocktailkaart bevat signature drankjes in combinatie met BlueBlood’s creatieve benadering op de klassieke en hedendaagse cocktails. Men kan de cocktails bestellen naar eigen zeggen het betreft de hoeveelheden alcohol: normale hoeveelheid alcohol, laag alcoholische en alcoholvrij.

 

Over BlueBlood

Met de komst van BlueBlood is het Nikkei cuisineconcept, dat momenteel steeds populairder wordt in grote internationale steden als Dubai, Barcelona en Londen, naar de hofstad gehaald. Hierbij staan de combinatie en de avontuurlijke smaakpaletten van de Japanse en Peruaanse keuken centraal, waarbij de signature dish kreeft is, maar ook de Tomahawk steak, verse sushi en veggies staan zijn op de menukaart te vinden. Alle gerechten worden op traditionele wijze en met 10

 

 

 

BlueBlood

Zeestraat 35

2518 AA Den Haag

070 - 710 7025

www.blueblood.nl

Uit de editie van

oktober 2022

Herfst