Boutique Spa in the City

Boutique Spa in the City

Ben je al langs geweest bij de nieuwste Rotterdamse beauty hotspot, midden in het centrum, vlakbij de Meent? In deze super de luxe Boutique staan hun vakkundige beauty experts klaar om je te adviseren over hun exclusieve meeste niche parfums, huisgeuren en skin care producten. Bovendien geniet je hier van heerlijke, hoogwaardige schoonheidsbehandelingen.

Exclusieve beauty 

Kort na de opening op 10 december werden eigenaren Ifeoma en Lucien van der Lende geconfronteerd met de tweede lock down. Gelukkig kunnen we hier sinds kort weer genieten van de heerlijke, ontspannende behandelingen. En kan je, zolang de corona regels gelden, ook op afspraak de mooiste niche parfums en skin care producten kopen. Zoals het Amerikaanse SkinCeuticals dat door veel dermatologen, plastische chirurgen en spa’s gebruikt voor om huidveroudering te voorkomen en toekomstige huidschade te beperken. De heerlijke geuren van Tiziana Terenzi, een Italiaans familiebedrijf met een  rijke historie in alchemie dat teruggaat tot de 15e eeuw. En de liefde voor natuur in de mooie flessen van het Engelse Lola’s Apothecary, waarin de passie voor wellness en de natuur op aromatherapeutische basis wordt samengevoegd. De producten worden met de hand vervaardigd en in kleine oplagen geproduceerd. 

Passie voor wellness

Bij binnenkomst in deze super sfeervolle Boutique Spa word je geïnspireerd door de mooiste, exclusieve, uiteenlopende niche parfums, waarvan de flesjes op zich al een mooi kunstwerk zijn. Ook vind je hier de home fragrance, make-up (Rouge Bunny Rouge), skin care- en bodyproducten. Loop je door dan vind je achterin de manicuretafels en luxe comfortabele Spa pedicurestoelen voor voetbehandelingen. En drie moderne, rustgevende, behandelkamers voor huidverbeterende behandelingen zoals microdermabrasie, microneedling voor je gezicht, lichaamsbehandelingen maar ook eyelash extensions en waxing. Tip: ben je even toe aan ontspanning, boek dan hier een heerlijke lichaamsmassage. Je gaat geheel herboren en ontspannen weer weg. Heb je even geen tijd om langs te gaan, dan kan je de merken ook online via hun website bestellen. 

Boutique Spa

Binnenrotte 121, Rotterdam

T 010 321 61 22

www.boutique-spa.nl

Instagram boutiquespaofficial

 

Uit de editie van

maart 2021

Lente