Boutique Hotel Eleanor

Boutique Hotel Eleanor

Boutique Hotel Eleanor is gelegen in de oude binnenstad van Middelburg. Dit spraakmakende hotel biedt unieke suites en de eerste cocktailbar van Zeeland. Al eerder werd de bijbehorende Brasserie Eleanor gelanceerd waar klassieke wereldgerechten met Zeeuwse invloeden worden geserveerd. Boutique Hotel Eleanor creëert een ontmoetingsplek in Zeeland waar hotelgasten, bezoekers en locals samen komen en kunnen genieten van een internationale allure met een lokale touch. Een venue waar gasten genieten van een unieke hospitality ervaring en herinneringen maken die bijblijven. 

 

Authentieke elementen

Het hotel beschikt over oogstrelende kamers waarin authentieke elementen, eigenzinnige details en eigentijdse producten zijn gemixt tot een eclectisch design. In het interieur werden mooie stoffen, weelderig behang met florale prints en rijke kleuren toegepast. De kamers beschikken over comfortabele boxspringbedden van Auping met fris wit linnen. De open badkamers hebben ruime regendouches met heerlijk geurende doucheproducten. De XL suites zijn voorzien van extra grote badkamers met ligbad. Tevens zijn er speciale kamers geschikt voor families of groepen.

Iedere suite is vernoemd naar een iconische presidentsvrouw, waaronder Jacky Kennedy, Betty Ford, Eleanor Roosevelt en Michelle Obama. Ook de hotelgangen met de portetten van presidentsvrouwen zijn een lust voor het oog. 

 

Brasserie Eleanor

Bij Brasserie Eleanor staat de smaak centraal. In de keuken met wordt vol passie gewerkt met verse streek- en seizoensproducten en ook in de bar zijn lokale leveranciers betrokken. Brasserie Eleanor laat zien en vooral proeven wat voor moois en lekkers Zeeland te bieden heeft op het gebied van vlees, vis en vega. 

Signatuurgerechten op het menu zijn onder andere het Zeeuws Weiderund, het puurste en lekkerste rundvlees uit Zeeland, en het traditionele ‘Pannetje Zeeuwse Mosselen’ bereid met verse kruiden, jeneverbes, venkel, roomboter en een scheutje bitter, het eigen gebrouwen bier. Op de wijnkaart staan verrassende én toegankelijke wijnen, zorgvuldig geselecteerd op smaak.

Boutique Hotel Eleanor is de perfecte plek om te genieten van een heerlijk weekendje weg. Overdag winkelen in de charmante stad Middelburg, dineren in de Brasserie, borrelen bij de Cocktailbar en dromen in de suite van het boutique hotel. Na een heerlijk ontbijt is het fantastisch uitwaaien op het nabijgelegen strand.

https://eleanor.nl/en/ 

 

 

 

Uit de editie van

juli 2021

Zomer