Babor

Babor

 

THE MASTERPIECE COLLECTION

BABOR AMPOULE CONCENTRATES × PAUL SCHRADER

 

De iconische BABOR AMPOULE CONCENTRATES lijken wel echte kunstwerken. Net zoals het werk van een kunstenaar, combineren deze deskundigheid, techniek en ervaring. Voor de Limited Edition van de legendarische BABOR-ampullen van dit jaar creëert de internationaal gevierde Duitse kunstenaar Paul Schrader exclusief een kunstwerk voor de delicate glazen flesjes van BABOR. Zes kleurrijke highlights karakteriseren de verschillende 7-daagse ampulkuren. Zo ontstaat een overkoepelend kunstwerk - de MASTERPIECE COLLECTION - die dankzij het unieke design elke afzonderlijke kuur als een op zichzelf staand kunstwerk in de spotlights zet. De highlights van de collectie: De Phyto AHA-ampul completeert de intensieve PERFECTION-kuur en voor de eerste keer de CLEAR-set. Dit is een behandeling voor de onzuivere huid die de harten van ampullenliefhebbers sneller doet kloppen!

 

Een overzicht van de MASTERPIECE COLLECTION:

FLAWLESS AND RADIANCE: It’s time to shine! De Phyto AHA-ampul zorgt voor een gelijkmatige en jeugdig stralende huid in slechts 7 dagen. Met 8% AHA-complex uit 100% natuurlijk fruitzuur van kumquat, citroen en pompelmoes, is deze kuur zacht voor de huid en tegelijkertijd uiterst doeltreffend. Het regenererende peeling-effect reduceert rimpeltjes en hyperpigmentatie, en verfijnt de huid. Een extract van wilgenschors bevat natuurlijk salicylzuur dat de vorming van onzuiverheden voorkomt, terwijl allantoïne kalmeert en hydrateert.  De huid ziet er onmiddellijk na gebruik rozig fris uit.                   

PERFECTION: 7 x PHYTO AHA. 7 x 2 ml; 29,90 euro adviesprijs        

HYDRATION AND PLUMPING: Stay hydrated! Een perfecte dorstlesser voor de droge huid. Het laagmoleculaire hyaluronzuur en de provitamine B5 van de Hydra-ampul zorgen onmiddellijk voor hydratatie, ze vullen de huid op en verminderen droogheidsrimpeltjes. De Perfect Glow-werkstoffen reduceren rimpeltjes en laten de huid er direct gladder uitzien. De teint lijkt egaler, de poriën worden bij regelmatig gebruik fijner en de huid ziet er gelijkmatiger rozig en fris uit.De kuur voor een optimaal gehydrateerde en vlekkeloze huid in slechts 7 dagen.     

HYDRA: 3 x HYDRA PLUS, 4 x PERFECT GLOW. 7 x 2 ml; 19,90 euro adviesprijs

  

 

SOOTHING AND REJUVENATING: Sleep tight, Beautiful! De kuur voor een geregenereerde, gekalmeerde en ontspannen huid in slechts 7 dagen. De werkstoffen van de SOS Calming-ampul bieden snel verlichting bij roodheid en een trekkerig gevoel. Een paddenstoelenextract vermindert de gevoeligheid van de huid en kalmeert de gestreste huid. Extract uit tijgergras ondersteunt de regeneratie en versterkt de huidbarrière. De mix van actieve werkstoffenmix van de Active Night-ampul is tijdens de nacht actief om de huid te vernieuwen, het behoud en de versterking van de huidbarrière te ondersteunen en rimpels te verminderen. Gedurende de nacht ontstaat een stralend mooie huid die beter bestand is tegen de dagelijkse uitdagingen.    

REPAIR: 4 x ACTIVE NIGHT, 3 x SOS CALMING. 7 x 2 ml; 29,90 euro adviesprijs

VITALITY AND PROTECTION: Charge your batteries! Deze energieboost revitaliseert, versterkt en verfrist de vermoeid ogende huid in slechts 7 dagen. De Algae Vitalizer-werkstoffen uit plankton- en bruinalgenextract hydrateren intensief, vitaliseren en maken bij regelmatig gebruik rimpels minder diep. Een probiotische werkstof ondersteunt het microbioom van de huid en versterkt de huidbarrière. De Multi Vitamin-ampul met zijn krachtige cocktail van vitamine A, C, E, B5, B3, calcium en biotine is de ultieme boost voor meer vitaliteit

en een goed verzorgde, beschermde en versterkte huid.

ENERGY:4 x ALGAE VITALIZER, 3 x MULTI VITAMIN. 7 x 2 ml; 26,90 euro adviesprijs

LIFTING AND FIRMING: Lift it up! Hét beauty-geheim voor een gladder uitziende huid? De LIFTING-kuur voor een stevigere huid die er onmiddellijk gladder en jonger uitziet. De 3D Firming-werkstoffen ondersteunen de stevigheid van de huid. De huid ziet er gladder uit en rimpels worden minder diep. De gezichtscontouren krijgen na regelmatig gebruik meer definitie. De Lift Express-werkstoffen bieden de ultieme antirimpel-power voor een onmiddellijk gladdere huid tot 6 uur lang. Verschillende soorten rimpels worden verminderd en de huid krijgt meer veerkracht en elasticiteit.

LIFTING: 4 x 3D FIRMING, 3 x LIFT EXPRESS. 7 x 2 ml; 29,90 euro adviesprijs

PURIFYING AND REFINING: De kuur voor een egale, zuiverdere huid in slechts 7 dagen. De Hydra Plus-ampul ondersteunt met laagmoleculair hyaluronzuur en Provitamine B5 de aanvoer van vochtigheid en beschermt de huid tegen uitdroging. Zo is de huid perfect voorbereid voor het absorberen van navolgende werkstoffen. De antibacteriële, matterende actieve ingrediënten uit de Active Purifier-ampul, waaronder Tea Tree Oil, leveren ultieme werkstoffen-power voor snelle hulp bij een onzuivere huid. Puistjes en mee-eters worden effectief verminderd. Het ontstaan van nieuwe onzuiverheden wordt voorkomen.

CLEAR: 4 x HYDRA PLUS, 3x ACTIVE PURIFIER. 7 x 2 ml; 26,90 euro adviesprijs

 

Uit de editie van

oktober 2022

Herfst