BABOR Institute Mirabelle

BABOR Institute Mirabelle

BABOR Institute Mirabelle is al 48 jaar een begrip in Hillegersberg en de enthousiaste eigenaresse Deborah Westdijk-Fennema heeft dit moderne instituut acht jaar geleden overgenomen. Vorig jaar zijn ze verhuisd naar de ‘overkant’ nummer 30 want dit nieuwe, sfeervolle, ruime pand ‘fits like a glove’.  

 

De beste versie van jezelf

Het instituut biedt een uitgebreid scala aan professionele gezichts- en lichaamsbehandelingen. Het professionele team bestaat uit zes huidspecialisten, een medisch pedicure en één keer in de zes weken kan je hier een afspraak maken met de huidtherapeute voor het laser spreekuur. Alles is hier gericht op huidverbetering en huidverjonging, met als doel een gezonde en stralende huid. En wie wil dat nu niet? BABOR is ervan overtuigd dat elke vrouw de beste versie van haarzelf is, als ze zich mooi, verzorgd en lekker in haar vel voelt. Maar dit geldt natuurlijk ook voor mannen. Iedereen is van harte welkom.

 

High Tech Skincare 

Deborah: “Sinds kort hebben we twee nieuwe apparaten, die een geweldig resultaat geven; de BABOR Tech SkinFirmor en de BABOR Tech SkinFusor.

De SkinFirmor heeft onlangs de Dutch Beauty Award 2021 in de categorie beautybehandeling High Tech gewonnen en is geschikt voor de professionele behandeling van rimpels rond de mond, ogen en het voorhoofd. Dit apparaat werkt met radiofrequentie. Door de warmteontwikkeling in de huid laat je de huid sporten. Zo stimuleren we de collageen- en elastine aanmaak. De huid wordt daardoor steviger en gladder. Het beste resultaat is in kuurverband, zes behandelingen in drie weken. 

De SkinFusor is een hoogwaardige gezichtsbehandeling met direct resultaat. Het combineert maar liefst vier fusion technieken: cleanse, polish, hydro en impuls. Deze ‘red carpet ready’ treatment ontspant en pakt de gehele huid aan. Je huid ziet er meteen gladder, strakker en gezonder uit met een mooie glow”. 

 

BABOR Institute Mirabelle
Straatweg 30, Rotterdam
T 010 418 9204
www.baborinstitutemirabelle.nl
Instagram en Facebook:  baborinstitutemirabelleUit de editie van

juli 2021

Zomer