5 x bloemencadeaus van bloomon

5 x bloemencadeaus van bloomon

'floral gifts' voor iedere gelegenheid

Bloomon zorgt voor de nodige cadeau-inspiratie. Voor elke gelegenheid, zoals de feestdagen, Valentijnsdag, Moederdag of een verjaardag, heeft online bloemenservice bloomon 'floral gifts' die leuk zijn om te geven óf op je eigen verlanglijstje te zetten. Nieuw zijn bloomon Atelierbloomon Flowergram en de rib vaas.

 

Nieuw: bloomon Flowergram

bloomon heeft een nieuw design aan haar portfolio toegevoegd: bloomon Flowergram. Dit keer geen boeket van verse bloemen, maar een fris en modern design dat bestaat uit droogbloemen. Ze worden verzonden in een luxe verpakking die door de brievenbus past. De bloomon Flowergram bestaat uit een selectie droogbloemen en een houten podium om ze in de spotlight te zetten. De stylisten van bloomon hebben voor de winter een speciaal design samengesteld, met in de hoofdrol de Banksia formosa - een Afrikaanse beauty die na het droogproces een gouden gloed lijkt te hebben - en de Rosehips (rozenbottel): winterse bessen op een tak. Beide bloemen zijn exclusief voor bloomon gedroogd.

Prijs: € 17,95 inclusief verzendkosten. Persoonlijk kaartje (optioneel): € 1,95.

 

Seizoensbos & bloomon Atelier

Voor het feestseizoen heeft bloomon extra feestelijke bossen in petto, goed gevuld met de beste winterbloemen. Denk aan tijdloze Ilex-takken en geurende Eucalyptus, stijlvolle Amaryllissen en fluweelachtige rozen. Twee verschillende bossen vormen het middelpunt van komend feestseizoen: de een in uitgesproken, felle kleuren als fuchsia en knalrood, de ander in een uitgebalanceerde mix van roze, dieprood en champagnetinten. De zorgvuldige samenstelling van bijzondere seizoensbloemen en -takken vormen een uitbundig, maar tegelijkertijd stijlvol, chic en elegant geheel. Eenmaal in de vaas pronkt de bos als een echt bloemkunstwerk in je interieur. Zet hem in de hal om gasten een verbluffend welkom te heten, op de eettafel tijdens een feestelijk diner of op de salontafel om vanaf de bank van te genieten. In het voorjaar volgt weer een nieuw thema, met andere bloemen en kleuren.

De nieuwe lijn bloomon Atelier verrast met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van floral design. De bloemkunstenaars van bloomon creëren keer op keer iets bijzonders vanuit hun atelier. Vergelijk het met het verrassingsmenu van een exclusief restaurant of een kunstenaar die de vrije hand krijgt; met bloomon Atelier weet je vooraf niet wat je te wachten staat. Zoals geen kunstwerk hetzelfde is, zo zijn ook de creaties uit het atelier van bloomon stuk voor stuk uniek. Anders dan de bekende bloomon bos - bloomon Original - is bij bloomon Atelier de vorm, hoogte en uitstraling van de bos keer op keer totaal anders. Speciaal voor de nieuwe bloemenlijn heeft bloomon een vazenset samengesteld: drie stijlvolle vazen waarmee voor elk ontwerp van bloomon Atelier de perfecte vaas kan worden gebruikt. De vazenset is verkrijgbaar voor de introductieprijs van € 29,-.

Patrick Hurenkamp, mede-oprichter van bloomon: "De originele bloomon bos is sinds onze start vijf jaar geleden echt een icoon geworden. Met onze nieuwe lijn bloomon Atelier experimenteren we met volledig nieuwe designs en blijven we onszelf én onze klanten uitdagen en inspireren." Anton van Duijn, Style Director van bloomon, vult aan: "In ons atelier kleuren we buiten de lijntjes en gaan we van links naar rechts en van laag naar hoog. We spelen met bijzondere combinaties van de allerbeste bloemen en brengen ze samen in opmerkelijke designs - van een modern ontwerp gevuld met enkel exclusieve Alliums tot een weelderige botanische bos; alles komt voorbij."

Prijs bloomon Original: € 19,95 (small), € 23,95 (medium) of € 29,95 (large) inclusief bezorgkosten.

Prijs bloomon Atelier: € 25,95 inclusief bezorgkosten.

 

Cadeaubos met 'next day delivery'

Naast het ontvangen van bloemen op abonnementsbasis is het ook mogelijk om eenmalig een bloomon bos aan iemand cadeau te geven. Verras een geliefde met de feestelijk verpakte bloomon Cadeaubos: het iconische veldboeket wordt met een persoonlijk kaartje in een cadeaubox met water pack thuisbezorgd. Wanneer de bos op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag vóór 19.00 uur is besteld, wordt deze al de volgende dag bezorgd.

Prijs: € 34,95 inclusief bezorgkosten.

 

Nieuw: rib vaas 

bloomon breidt de vazencollectie uit met een luxe vaas van transparant glas met een speelse ribstructuur. De rib-vaas past bij elke stijl boeket en in elk type interieur; een ideaal cadeau voor de feestdagen. Het design heeft een brede basis en een smalle hals - perfect om extra volume in het boeket te creëren. 

Prijs: €17,50 (small 20x22 cm), €19,95 (medium 30x18 cm) of €24,95 (large 35x22 cm) inclusief bezorgkosten.

 

Giftcard: bezorging wanneer het uitkomt

Een ideaal cadeau is de bloomon Giftcard. De ontvanger bepaalt zelf het bezorgmoment, dit kan zelfs 's avonds zijn. De bezorging stopt automatisch. Het tegoed van de giftcard wordt bepaald op basis van de maat van de bos en het aantal bezorgingen. De giftcard is feestelijk verpakt en komt met een persoonlijk kaartje. 

Prijs: vanaf € 19,95 inclusief verzendkosten.

 

Over bloomon

Online bloemenservice bloomon bezorgt verse seizoensbloemen in unieke designs en werkt op basis van een flexibel abonnement. De bloemen van bloomon worden rechtstreeks van de kweker tot aan de deur bezorgd. De klant stelt zelf het bezorgschema samen. Het bloemenaanbod bestaat uit de inmiddels bekende bloomon Original - een modern, luchtig en speels boeket verkrijgbaar in drie maten - en de nieuwe lijn bloomon Atelier: keer op keer een volledig andere creatie van de bloemkunstenaar. Het is ook mogelijk om eenmalig de cadeaubos of een giftcard cadeau te geven. bloomon is in 2014 opgericht door Patrick Hurenkamp, Bart Troost en Koen Thijssen. Hun missie: happiness verspreiden met bloemen. 

bloomon.nl

 

 

Uit de editie van

november 2019

Winter