Een vliegende start voor TOF! 

    Een vliegende start voor TOF! Een vliegende start voor TOF! Een vliegende start voor TOF! Een vliegende start voor TOF! Een vliegende start voor TOF! 

Tekst: BEAU PR    

Met een enorme voorliefde voor mode is Gigi drie jaar geleden zelf het modeavontuur TOF! Kralingen in Rotterdam begonnen. De combinatie van haar ervaring in het zakenleven alsmede in de modebranche heeft deze powervrouw de inspiratie gegeven om in een moeilijke tijd de sprong te wagen.

“Het is allemaal heel snel gegaan. Ik kom uit een ondernemersfamilie dus verkopen en ondernemen is mijn tweede natuur. Hoewel ik eigenlijk niet de middelen had als gescheiden moeder van twee kinderen om een modewinkel te starten, werd ik door vrienden gewezen op dit pand op de Oudedijk. Ik heb de modemerken die ik graag wilde hebben benaderd met mijn idee en een eerlijk verhaal. Verrast waren de meeste leveranciers door mijn openheid en ze gaven mij de kans om mijn droom te verwezenlijken. Met een vliegende start heb ik nu drie jaar later een fantastische zaak. Het is natuurlijk spannend en vooral keihard werken maar dat doe ik met heel veel plezier. Mijn klantenkring bestaat uit veel vrouwen met een eigen carrière die vaak weinig tijd hebben en wel van mode houden.”

“Heerlijk shoppen met een leuke mix merken”

“Het blijft een uitdaging om voor mijn klanten elke keer een toffe collectie samen te stellen in de maatvoering 34 t/m 44. Om de exclusiviteit te waarborgen koop ik van alle items maximaal vier stuks in. Ik ben zelf helemaal weg van het label Mali Parmi. Dit merk geeft mij inspiratie door hun prachtige kleurgebruik en prints. Tara Jarmon behoort ook tot mijn favoriet. De pasvorm is echt prachtig. Dit merk lijkt op de hanger eenvoudig maar eenmaal aan, is het bijna haute couture en door het  accent op de juiste plaats maakt het iedere vrouw nog mooier. Drykorn vind ik een fantastisch merk om mee te werken. De hele collectie klopt gewoon, minimalistisch maar met stijl en klasse en een sterke prijs- en kwaliteitverhouding. Dit merk verkoop ik bijna uit de doos, heerlijk vind ik dat. De merken bij TOF! zijn chique, stijlvol, modisch en sexy.”

In een stijlvolle ambiance met een hele leuke mix van merken is het bij TOF! heerlijk shoppen voor vrouwen en dat komt goed uit want meer dan ooit maakt kleding de vrouw!

Tof! Kralingen                                                                                                                        Oudedijk 225 A Rotterdam                                                                                        0102372496.                                                                                                                        

Uit de editie van

oktober 2017

Zomer